Gündem Arka Sokaklar 529. bölüm fragmanı! Yeni bölümde neler olacak?

Arka Sokaklar 529. bölüm fragmanı! Yeni bölümde neler olacak?

01.11.2019 - 08:11 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar yeni bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Heyecan dolu dakikaların yaşanacağı 529. bölümde ekip büyük bir baskında. Yeni bölümde neler olacak merak konusu. İşte Arka Sokaklar 529. bölüm fragmanları ve ilk detaylar...

Arka Sokaklar 529. bölüm fragmanı Yeni bölümde neler olacak

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 529. bölümü için nefesler tutuldu. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde yine izleyenler ekran başına kilitlenecek. Ekibi bekleyen zorlu görev ne?

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Polislerimiz gizli görev yürüterek Kolsuz’un mekanına Nadir’in mallarının ineceğini öğrenir ve baskın planları başlar. Mekanının yakıldığı haberini öğrenen Nadir deliye döner. Ve bunu yapanın Vladimir olduğunu düşünür. Polislerimiz de Vladimir’i araştırır ve kaldığı otelin önüne gelirler. Tam o esnada Vladimir’e saldırı gerçekleşir. Polislerimiz Kolsuz’un mekanına ikinci bir baskın için gittiği sırada çok fena tuzağa düşürülürler. Polislerimiz Vladimir’i sorguya alır; ancak dokunulmazlığı olduğunu öğreniriz. Nadir’in adamları, Ezgi’nin evine taktığı kameradan Cemal’i daha önce izlemişlerdi ve mal alışverişi yapıldıktan sonra Batur, Cemal’i tanır.

Selin’in, Seray’ın ölümünü araştırması sonucunda Kudret diye bir adama ulaşılır. Adamın yanında gidildiği sırada adam kaçmaya başlar fakat yakalanıp konuşturulur. Kudret’ten edinilen bilgiye göre istasyondaki kasada para ve laptop çantası vardır. Para çantasını Sinan getirmiştir. Öte yandan ise laptopta Nadir kendileri hakkında bilgiler görür ve laptopu yakar. Selin ve Mesut kafa dinlemek için gittikleri yerden döndükleri sırada lastikleri patlatılmıştır ve Sinan tarafından peşinden düşmesi konusunda bir not bırakılır.

Haberin Devamı

Nazike Metin’in yanına Almanya’ya gitmek için vize alacağı sırada dolandırılır. İnsan tacirleri tarafından kaçırılır.

Pınar çok fazla midye yer ve ciddi derecede rahatsızlanarak hastaneye kaldırılır. Beklenmedik mutlu bir haberle karşılaşacaklardır.

ARKA SOKAKLAR 529. BÖLÜM FRAGMANI - 2

ARKA SOKAKLAR 529. BÖLÜM FRAGMANI