Gündem Arka Sokaklar yeni bölüm neden yayınlanmadı? Yeni bölüm ne zaman?

Arka Sokaklar yeni bölüm neden yayınlanmadı? Yeni bölüm ne zaman?

04.01.2019 - 09:29 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan fenomen dizi Arka Sokaklar 502. yeni bölümü bu akşam yayınlanmadı. Yılın ilk haftası dolayısıyla birçok dizi ve program yeni bölümü ile bu hafta ekrana gelmedi. Arka Sokaklar dizisi takipçileri ise yeni bölüm ne zaman yayınlanacak sorusuna sormaya başladı. Arka Sokaklar yeni bölümü ile 11 Ocak Cuma akşamı ekrana gelecek.

Arka Sokaklar yeni bölüm neden yayınlanmadı Yeni bölüm ne zaman

Cuma akşamı ekranlara gelen ve uzun yıllardır izlenme rekorları kıran Arka Sokaklar'da, geçtiğimiz Cuma günü heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktık. İzleyiciler yeni bölümde olacakları merak ederken, bugün dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı da ayrı bir merak konusu oldu.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Arka Sokaklar bu akşam 19:45'te tekrar bölümüyle ekranlarda olacak. Arka Sokaklar yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli olmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sitemizden izleyebilirsiniz.

ARKA SOKAKLAR 501. BÖLÜMDE NELER OLDU?

28 Aralık Cuma akşamı yayınlanan olan 501. Bölümde Hakan'ın özel görevde açığa çıkması tüm ekibi ayağa kaldırır. Hakan'ı bulabilmek için tüm ekip seferber olurken, Aylin tek başına harekete geçer. Yanan arabayı gören Aylin deliye döner. Ekip Hakan'ı bulmak için uğraşırken çatışmaya giriyor, Aylin'in başına buyruk hareket etmesi yeni problemler doğuracak gibi gözükürken bakalım ekip bu işin içinden nasıl çıkabilecek?