Gündem Arkadaşlar İyidir 7. bölümde fragmanlarında heyecan dorukta!

Arkadaşlar İyidir 7. bölümde fragmanlarında heyecan dorukta!

06.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Pazar akşamları ekrana gelen Arkadaşlar İyidir 7. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Show TV ekranında yayınlanan Arkadaşlar İyidir dizisinde Eren ve Gizem arasında yeni bir aşk başlıyor. Yunus Seda'nın kabini kazanmak için çabalıyor. Arkadaşlar İyidir aşk kokan yeni bölümü ile Pazar akşamı ekrana geliyor.

Arkadaşlar İyidir 7. bölümde fragmanlarında heyecan dorukta

Yapımcılığını O3 medya'nın üstlendiği Arkadaşlar İyidir dizisinin başrollerinde İdris Nebi Taşkın, Aslı Melisa Uzun, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu yer alıyor. Arkadaşlar İyidir 7. yeni bölümde Eren ve Gizem arasında yeni bir aşk doğuyor. Yunus Seda'nın kalbini kazanabilmek için her yolu deniyor. Seda Gizem'i ziyarete gittiği anda karşılaştığı manzara karşısında şoke oluyor. Arkadaşlar İyidir 7. yeni bölüm ile Pazar akşamı ekrana geliyor.

Haberin Devamı

ARKADAŞLAR İYİDİR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Arkadaşlar İyidir”in 6. bölümünde; Yunus’un doğum günü partisi hiç beklenmedik bir şekilde sonlanır. Yunus, Eren’le Seda arasında yaşananları öğrenmiş ve çok sinirlenmiştir. Eren’e yumruk atmak bile onu sakinleştiremez. Merve, partide yaşananlardan sonra Yunus’la arasında bir şey olamayacağını net olarak anlamıştır üstelik Arda’nın yanında olmaktan da yavaş yavaş hoşlanmaya başlamıştır.

ARKADAŞLAR İYİDİR 7. BÖLÜM FRAGMANI

Seda ve Gizem, geceyi birlikte geçirmeyi planlarken, Gizem’e gelen bir telefonla her şey alt üst olur. Gizem, Candan’ın yanına gider ancak hiç beklenmedik bir şekilde kendisini kapının önünde bulur. Artık kalacak yeri yoktur. Candan, Salih’ten para sızdırmak için bildiklerini Ayşe’ye söylemekle tehdit ederken Hayri de Ahmet’in Sema’ya evlenme teklifi ettiğini öğrenmiş ve çok şaşırmıştır. Eren ise, Tarık’la birlikte çıktığı yolculukta, kim olduğunu sorgulayacak, hayata ve aşka farklı bir gözle bakmaya başlayacaktır.

Haberin Devamı

ARKADAŞLAR İYİDİR GENEL HİKAYE

Üniversiteli 5 gencin aileleri ile ilişkilerini, yaşadıkları çatışmalarını, aşklarını, dostluklarını, heyecanlarını kısacası büyüme hikayelerini çarpıcı bir dille anlatan Show TV'nin sevilen dizisi "Arkadaşlar İyidir"in yedinci bölüm tanıtımı yayınlandı.

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği "Arkadaşlar İyidir"in yaratıcı yönetmenliğini Zeynep Günay Tan, yönetmenliğini Deniz Koloş, senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alıyor.