Gündem Arkadaşlar İyidir 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Arkadaşlar İyidir 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

15.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Arkadaşlar İyidir dizisi yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Arkadaşlar İyidir 8. yeni bölüm 2. fargmanı yayınlandı. Dizide bir gece kulubünde yaşananlar gündeme bomba gibi düşecek. İşte Arkadaşlar İyidir 8. bölüm 2. fragmanı ve detayları...

Arkadaşlar İyidir 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Arkadaşlar İyidir dizisi yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Arkadaşlar İyidir 8. yeni bölüm fargmanı izleyiciyle buluştu. Dikkat çeken sahneleriyle gündemden düşmeyen Arkadaşlar İyidir dizisi 8. bölüm ile ilgili ipuçlarını bu haberimizde sizler için derledik. İşte Arkadaşlar İyidir yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar..

Haberin Devamı

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği "Arkadaşlar İyidir", üniversiteli 5 gencin aileleri ile ilişkilerini, yaşadıkları çatışmalarını, aşklarını, dostluklarını, heyecanlarını kısacası büyüme hikayelerini anlatıyor. Başrollerini; Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu ve Emre Karayel'in paylaştığı Arkadaşlar İyidir yeni bölümü ile 16 Ekim 2016 Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de.

Genç kadroya; Emre Karayel, Didem İnselel, Neslihan Yeldan, Ece Dizdar ve Ahmet Mekin gibi güçlü isimler eşlik ediyor. Yaratıcı yönetmenliğini Zeynep Günay Tan, yönetmenliğini ise Deniz Koloş’un yaptığı "Arkadaşlar İyidir"in senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alıyor.

ARKADAŞLAR İYİDİR 8. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı



ARKADAŞLAR İYİDİR SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

“Arkadaşlar İyidir”in 7. son bölümünde; Hayri’nin dayak yemesiyle birlikte Eren’in hayatı alt üst olur ve evde bir süre ona bakmak zorunda kalır. Olayı öğrenen herkes Eren’in evine geçmiş olsun demeye gelince, Eren’in nerede yaşadığı ortaya çıkar. Yunus ve Eren barışır. Eren bir yandan Hayri’yle uğraşırken bir yandan da onu kimin dövdürdüğünü bulmaya çalışır. Gizem ve Eren arasında henüz adı konulmamış bir yakınlaşma başlamıştır. Yunus, hediyelerini almak için Seda’ya gider. Merve, annesiyle birlikte yemeğe çıkar ama restoranda Arda’nın da servise yardım ettiğini görünce çok gerilir. Merve’yle Arda restoranda karşı karşıya gelir ama birilerinin onları izlediğinden habersizdirler. Ayşe, Salih’ten şüphelenmiştir, onu takip etmeye başlar. Bu sırada Candan da Salih’e şantaj yapmaya devam etmektedir. Seda’nın Candan’ı baygın bulmasıyla Gizem annesini kurtarıp toparlamak için tekrar devreye girer ancak Candan onu görmek bile istememektedir.

ARKADAŞLAR İYİDİR 8. BÖLÜM FRAGMANI