Gündem Arkadaşlar İyidir 9. yeni bölüm fragmanında Eren zor durumda!

Arkadaşlar İyidir 9. yeni bölüm fragmanında Eren zor durumda!

19.10.2016 - 16:07 | Son Güncellenme:

SHOW TV ekranında yayınlanan Arkadaşlar İyidir 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen gençlik dizisi Arkadaşlar İyidir 9. bölümde Gizem kaçırılacak. Eren Gizem'i bulmak isterken büyük bir kumpas'ın içinde kalacak. Arkadaşlar İyidir 9. yeni bölüm fragmanı ile Pazar akşamı ekrana gelecek.

Arkadaşlar İyidir 9. yeni bölüm fragmanında Eren zor durumda

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği "Arkadaşlar İyidir"in yaratıcı yönetmenliğini Zeynep Günay Tan, yönetmenliğini Deniz Koloş, senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alıyor.

Haberin Devamı

ARKADAŞLAR İYİDİR 9. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerini; Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu ve Emre Karayel'in paylaştığı "Arkadaşlar İyidir"in zengin oyuncu kadrosunda;Cankat Aydos, Didem İnselel, Neslihan Yeldan, Devrim Özder Akın, Ece Dizdar ve usta oyuncu Ahmet Mekin rol alıyor.

ARKADAŞLAR İYİDİR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Arkadaşlar İyidir”in 8. bölümünde; Eren ve Gizem’in arasındaki yakınlaşmadan kimsenin haberi yoktur çünkü Eren kimsenin bilmesine gerek olmadığını düşünmektedir. Gizem ilişkilerini saklamayı kabul eder ancak bir yandan da Eren’i kıskandırmak için tehlikeli bir oyuna girişir. Leyla, Arda’yla bir konuşma yapar ve ona Merve’den uzak durmasını söyler. Merve, Leyla’nın Arda hakkındaki düşüncelerini hiç umursamayıp onu baş başa kalabilecekleri bir yere götürür.

Haberin Devamı

Yunus, babasından aldığı zarfı açmaya karar verip Merve’yi arar, önce Yunus daha sonra da diğerleri, Merve ve Arda’nın planına dahil olurlar. Yunus, arkadaşlarının desteğiyle cesaretini toplar ve zarfı açar. Ayşe, bütün ipuçlarını birleştirip Salih’in kendisini aldattığını, daha önce Yasemin’le yaşadığı ilişkiden bir oğlu olduğunu öğrenir ve Yasemin’in karşısına çıkar. Herkes evine dönmüş, ortalık durulmuştur ancak Eren ve Gizem kısa süre sonra çok büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır.

ARKADAŞLAR İYİDİR GENEL HİKAYE

Üniversiteli 5 gencin aileleri ile ilişkilerini, yaşadıkları çatışmalarını, aşklarını, dostluklarını, heyecanlarını kısacası büyüme hikayelerini çarpıcı bir dille anlatan Show TV'nin sevilen dizisi "Arkadaşlar İyidir"in dokuzuncu bölüm tanıtımı yayınlandı.