Gündem Aşı randevusu nasıl alınır e-Nabız ve MHRS? Aşı randevusu iptal edilip tekrar alınır mı?

Aşı randevusu nasıl alınır e-Nabız ve MHRS? Aşı randevusu iptal edilip tekrar alınır mı?

21.06.2021 - 23:05 | Son Güncellenme:

Aşı randevusu alma ile ilgili detaylar gündemde yer alıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı randevularında yaş sınırının 30'a indiğini sosyal medya hesabı Twitter'da duyurdu. Aşı randevusu e-Nabız ve telefon ile alınabilir. Aşı randevusu alma ve iptal etme ile ilgili detaylar haberde yer alıyor. Peki aşı randevusu nasıl alınır, iptal edilip tekrar alınır mı?

Aşı randevusu nasıl alınır e-Nabız ve MHRS Aşı randevusu iptal edilip tekrar alınır mı

Aşı randevusu e-Nabız sistemine giriş yapılarak alınabilinir. Aşı randevusuna gidemeyecek olan bireyler ise iptal etme işlemini de e-Nabız üzerinden gerçekleştirebiliyorlar. Peki aşı randevusu nasıl alınır 2021?

Haberin Devamı

AŞI RANDEVUSU NASIL ALINIR?

Aşı randevusu MHRS ve e-Nabız üzerinden alınabiliyor. Öncellikle T.C. kimlik numarası ve şifresiyle sistem giriş yapılması gerekiyor. Daha sonra ise 'aşı randevusu' ekranı üzerinden aşı tercihini, hastane ve tarih ile saati seçtikten sonra randevunuzu alabiliyorsunuz.

Alo 182 hattını arayarak aşı randevusu alınabiliyor.

AŞI RANDEVUSU ALMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

AŞI RANDEVUSU NASIL İPTAL EDİLİR?

Aşı randevusunu gidemeyecek vatandaşlar e-Nabız üzerinden aşı randevularını iptal edebilirler. Randevu geçmişi kısmında aktif randevularınızda yer alan aşı randevusunun yanında bulunan "iptal et" butonuna tıklanması gerekiyor.