Gündem Aşk Laftan Anlamaz 11. yeni bölümde büyük heyecan var!

Aşk Laftan Anlamaz 11. yeni bölümde büyük heyecan var!

10.09.2016 - 08:34 | Son Güncellenme:

Aşk Laftan Anlamaz 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat ve Murat arasında renkli görüntülere sahne olan Aşk Laftan Anlamaz'da kahkaha tufanı yaşanacak. Aşk Laftan Anlamaz 11. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen detaylar haberimizde...

Aşk Laftan Anlamaz 11. yeni bölümde büyük heyecan var

Yapımcılığını Bi yapım'ın üstlendiği başrollerinde Burak Deniz, Hande Erçel gibi isimlerin yer aldığı reyting rekortmeni dizi Aşk Laftan Anlamaz 11. yeni bölüm fragmanı ile 14 Eylül Çarşaba saat 20:00'da Show Tv ekranında

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Aşk Laftan Anlamaz 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam ekrana gelen son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitleyen sevilen romantik komedi dizisi Aşk Laftan Anlamaz 11. yeni bölüm'de neler yaşanacak. Aşk Laftan Anlamaz 11. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde....

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 11. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK LAFTAN ANLAMAZ GENEL HİKAYE

Tekstil İmparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı olan Murat Sarsılmaz (Burak Deniz) Giresun'da doğan ve İstanbul'da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan Hayat'la (Hande Erçel) bir tesadüf sonucunda karşılaşır. Karşılaşmalarından sonra Hayat tesadüfen Murat'ın patronluğunu yaptığı şirkette Murat'ın asistanın asistanı konumunda işe başlar. Murat'ın Hayat'la tanışması bir kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor. Ve Hayat'ın herkesten gizlediği bir sırrı vardır.

Haberin Devamı

BURAK DENİZ KİMDİR?

Burak Deniz, 20 Ekim 1989 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Anne baba O küçükken ayrılmışlar. Üniversitede sanat tarihi okudu.

Burak Deniz, 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı “Kolej Günlüğü” adlı dizide Onur karakterini canlandırırken, Özge Çelik ve Furkan Andıç ile birlikte oynadı.

2012 yılında “Sultan” dizisinde Tarık karakterini canlandırırken, Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak, Nur Sürer, Settar Tanrıöğen ile oynadı.

Aşk Laftan Anlamaz 11. yeni bölümde büyük heyecan var

2013 – 2014 yılları arasında “Kaçak” dizisinde Burak Topçuoğlu karakterini canlandırırken, Gürkan Uygun, Berk Hakman, Begüm Birgören, Yağmur Tanrısevsin, İnanç Konukçu, Hasan Küçükçetin ile beraber rol almıştır.

2015 yılında “Tatlı Küçük Yalancılar” adlı dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynadılar.

Filmleri ve Dizileri :

2015 – Tatlı Küçük Yalancılar (Toprak) (TV Dizisi)
2015 – Medcezir (Aras) (TV Dizisi)
2013 – 2014 – Kaçak (Burak Topçuoğlu) (TV Dizisi)
2012 – Sultan (Tarık) (TV Dizisi)
2011 – Kolej Günlüğü (Onur) (TV Dizisi)