Gündem Aşk Laftan Anlamaz 21. bölüm fragmanında gergin anlar devam ediyor!

Aşk Laftan Anlamaz 21. bölüm fragmanında gergin anlar devam ediyor!

29.11.2016 - 11:06 | Son Güncellenme:

Cumartesi akşamları ekrana gelen romantik komedi dizisi Aşk Laftan Anlamaz 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz dizisi yeni bölümde Murat annesini buluyor. Öte yandan Murat ve Hayat arasında yaşanan gergin anlar tüm hızıyla devam ediyor. Aşk Laftan Anlamaz 21. yeni bölüm fragmanı ile cumartesi akşamı ekrana geliyor.

Aşk Laftan Anlamaz 21. bölüm fragmanında gergin anlar devam ediyor

Aşk Laftan Anlamaz 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Gerilim, aşk ve tutku dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hayat'ın Murat'a olan inancı sarsılıyor! Ayrılma kararı alan Hayat, Murat'ın onu bırakamayacağını düşünüyor. Aşk Laftan Anlamaz, kavgayla başlayıp aşkla devam eden heyecan dolu yeni bölümüyle Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV’de!

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 21. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aşk Laftan Anlamaz son bölümde Hayat'ın Murat'a olan inancı sarsılıyor! Hazal’ın ortaya çıkması ve kim olduğunu söylemesiyle olaylar daha da karışır. Kim olduğu kadar ortaya çıkmak için seçtiği zamanlama da manidardır. Diğer tarafta Hayat’ın kendisini affettirmek için didinirken karşılaştığı bu durum onu fazlasıyla sarsar. Murat’a ve evliliğe olan inancı sarsılmaktadır. Murat’ı terk etmeye karar vermiştir ki Azime ona başka bir çözüm yolu sunar. Haşmet ve Azime arasında ise 50 yıldır gizli kalmış gerçekler ortaya çıkacak ve Haşmet geç kalmış bir sevdanın hesabını soracaktır.