Gündem Aşk Laftan Anlamaz 27. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor!

Aşk Laftan Anlamaz 27. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor!

15.01.2017 - 11:17 | Son Güncellenme:

Aşk Laftan Anlamaz'da bu hafta heyecan kaldığı yerden devam etti. Yayına giren Aşk Laftan Anlamaz 26. son bölümünde Şirkette beklenmedik bir sürprizle karşılaşan Murat, çevresindeki insanları bir araya toplayarak aile olma görevini üstlendi. Ardından Aşk Laftan Anlamaz 27. bölüm fragmanı ise merakla bekleniyor!

Aşk Laftan Anlamaz 27. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor

Show TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümleri ile her Cumartesi akşamı ekrana gelmeye devam ediyor. Dün akşam ekrana gelen Aşk Laftan Anlamaz son bölümde Hayat'ın hastanaye kaldırılmasının ardından Murat, Hayat'a karşı yaptıklarını sorgulama kararı alır.

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hayat'ın hastanede gözlerini açmasının ardından çift evliliklerinde yeni bir yelken açma kararı alır. Şirkette beklenmedik bir sürprizle karşılaşan Murat tekrardan çevresindeki insanları bir araya toplayarak aile olma görevini üstlenen isim olacaktır. Bunu herkese ispat etme konusunda gayet kararlı olan Murat'ı büyük zorluklar beklemektedir.?

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 26. SON BÖLÜM ÖZETİ

“Aşk Laftan Anlamaz”ın 26. bölümünde; Bir anlık öfkenin Hayat ve Murat’ı sonsuza kadar birbirinden ayırma noktasına gelmesi ikisinin ilişkisinde yeni bir çığır açar. Murat bir daha asla Hayat’ın elini bırakmayacaktır.

Bu kötü olay onarılmaz hale gelen evlilikleri için yeni bir ilaçtır belki de… Barışmanın ve yeniden el ele yürümenin ilacı. Ancak öte tarafta ikisinin de habersiz olduğu bir düşman sinsi planlarını uygulamaya koymuştur. Murat ve Hayat’ı cevabı zor sorular beklemektedir. Haşmet Dede'nin yokluğunda Emine’lerin evine musallat olan bir yabancı hepsinin huzurunu kaçıracaktır. Peki onlardan ne istemektedir? Kimin peşindedir?

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 27. BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Laftan Anlamaz 27. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacaktır.