Gündem Aşk Laftan Anlamaz 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk Laftan Anlamaz 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

12.02.2017 - 12:48 | Son Güncellenme:

Aşk Laftan Anlamaz 30. son bölüm ile yeni gününde ekrana geldi. Show TV ekranında yayınlanan sevilen romantik komedi dizisi Aşk Laftan Anlamaz 30. son bölümde Hayat ve Murat yeni bir başlangıç yapmak için karar aldı. Romantik anların yaşandığı dizi ekrana gelen son bölüm ile büyük beğeni topladı. Peki Aşk Laftan Anlamaz 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk Laftan Anlamaz 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Aşk Laftan Anlamaz Show TV'nin 2016 yapımı romantik komedi dizisidir. Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz'ın başrollerinde; Hande Erçel, Burak Deniz bulunuyor. İşte son bölüm...

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 31. BÖLÜM FRAGMANI

Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aşk Laftan Anlamaz'ın 30. Bölümünde, Hayat ve Murat’ın bütün sınavları geçen aşkı kaza sonrası bir kez daha galip gelir ve asla elini bırakmayan eşine en zor günlerinde tek dayanak Hayat olur. Murat bir yol ayrımındadır.Ya eski hayatı için mücadele edecek ya da Hayat ve kendisi için yeni bir dünya inşa edecektir. Planlarını Emre’nin ağır şekilde yaralanmasına göre değiştiren Derya ise beklemediği bir yerden kötü bir sürprizle karşılaşır. Kazanın getirdiği olaylar Doruk’u bir taraf seçmeye iter. Doruk çok sevdiği abisini mi seçecektir yoksa karanlık tarafa geçmeyi mi? Öte tarafta Kerem’in başına açılan büyük belayı çözmeye karar veren Tatar Cemil, Aslı ve Tuval’le birlikte giriştiği planda kendini bir aşk üçgeninin ortasında bulur. Hayat Murat aşkının kapısını bu kez hiç tatmadıkları bir mutluluk çalacaktır.