Gündem Aşk Laftan Anlamaz 8. yeni bölümde Hayat ve Murat'ın romantik dakikaları...

Aşk Laftan Anlamaz 8. yeni bölümde Hayat ve Murat'ın romantik dakikaları...

14.08.2016 - 09:22 | Son Güncellenme:

Aşk Laftan Anlamaz dizisi yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Aşk Laftan Anlamaz 8. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Aşk Laftan Anlamaz 8. yeni bölüm ve detayları haberimizde...

Aşk Laftan Anlamaz 8. yeni bölümde Hayat ve Muratın romantik dakikaları...

Aşk Laftan Anlamaz son bölüm izleyenleri ekrana kilitledi. Yeni bölüm fragmanında ise eğlenceli sahneler yaşanıyor. Murat ve Hayat arasında ise buzlar eriyor ve romantik anlar yaşanıyor. Aşk Laftan Anlamaz son bölüm ve yeni bölüm fragmanı haberimizde..

Haberin Devamı

Yapımcılığını Bi Yapım'ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz dizisinin başrollerinde ise; Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor. Aşk Laftan Anlamaz her Çarşamba saat 20:00'de Show Tv'de!

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

"Aşk Laftan Anlamaz"da Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı "Murat Sarsılmaz" olarak izleyiciyle buluşuyor. Hande Erçel, dizinin Hayat’ı olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Giresun’da doğan ve İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan "Hayat", bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 8. BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Laftan Anlamaz'da; Hayat Murat'ı Didem'le, Murat da Hayat'ı Cenk'le gördükten sonra aralarında buzdan duvarlar örülür. Üstelik Hayat yaşadığı kötü olayı Murat'tan saklar. Didem ve Murat'ın göl evinde çekilen samimi pozları gazeteleri doldurur.

Haberin Devamı

Azime bunun üzerine heyecanlanır ve Didem'le tanışmak ister. Murat ise son derece sinirlidir ve kendini aklamaya çalışır. Sarte, konsept fikri için çalışmalara devam etmektedir. Murat ve Doruk, tasarımcılardan gelen hiçbir fikri beğenmedikleri için iş başa düşer. Tuval ve Hayat da ekibe dahil olur.

Murat, Tuval sayesinde fotoğrafları kimin basına verdiğini öğrenir. Doruk, Hayat'ın yaşadıklarını biliyordur. Bunu abisiyle paylaşıp Cenk'in gerçek yüzünü gösterecek.

BURAK DENİZ KİMDİR?

Burak Deniz, 20 Ekim 1989 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Anne baba O küçükken ayrılmışlar. Üniversitede sanat tarihi okudu.
Burak Deniz, 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı'nın yaptığı "Kolej Günlüğü" adlı dizide Onur karakterini canlandırırken,Özge Çelik ve Furkan Andıç ile birlikte oynadı.

Aşk Laftan Anlamaz 8. yeni bölümde Hayat ve Muratın romantik dakikaları...

2012 yılında "Sultan" dizisinde Tarık karakterini canlandırırken, Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak,Nur Sürer, Settar Tanrıöğen ile oynadı.

2013 - 2014 yılları arasında "Kaçak" dizisinde Burak Topçuoğlu karakterini canlandırırken, Gürkan Uygun, Berk Hakman, Begüm Birgören, Yağmur Tanrısevsin, İnanç Konukçu, Hasan Küçükçetin ile beraber rol almıştır.

Haberin Devamı

2015 yılında "Tatlı Küçük Yalancılar" adlı dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız,Büşra Develi, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynadılar.

Filmleri ve Dizileri :
2015 - Tatlı Küçük Yalancılar (Toprak) (TV Dizisi)
2015 - Medcezir (Aras) (TV Dizisi)
2013 - 2014 - Kaçak (Burak Topçuoğlu) (TV Dizisi)
2012 - Sultan (Tarık) (TV Dizisi)
2011 - Kolej Günlüğü (Onur) (TV Dizisi)

Yazarlar