Gündem Aşk Yalanı Sever dizisi neden final yaptı?

Aşk Yalanı Sever dizisi neden final yaptı?

29.05.2016 - 13:06 | Son Güncellenme:

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Aşk Yalanı Sever dizisi yayından kaldırıldı mı? Aşk Yalanı Sever dizisinin son yayınlanan bölümünde neler yaşandı? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Aşk Yalanı Sever dizisinin detayları...

Aşk Yalanı Sever dizisi neden final yaptı

Başrollerinde Buse Arslan, Eren Hacısalihoğlu, Arif Erkin, Seda Güven ve İsmail Ege Şaşmaz gibi isimlerin yer aldığı aşk Yalanı Sever dizisi reytinglere yenildi.Yapımcılığını Mia Yapım – Banu Akdeniz’in üstlendiği Aşk Yalanı Sever'in çekimleri sona erdi ve dizi ekran macerasını sonlandırdı. İşte Aşk Yalanı Sever'in tüm detayları...

Haberin Devamı

Dizinin final bölümünün yayınlanıp, yayınlanmayacağı ise şimdilik bilinmiyor. İşte dizinin bittiğini açıklayan senarist Şeyda Delibaşı’nın tweeti:

Aşk Yalanı Sever dizisi neden final yaptı

AŞK YALANI SEVER DİZİ KONUSU NEDİR?


Koçoğlu otellerinin kurucusu Hüseyin Koçoğlu (Arif Erkin), geçirdiği kalp krizi sonucu ölüm döşeğindedir. Hayata tutunmak için sevgili torunu Ferit’ten (Eren Hacısalihoğlu) tek istediği, yıllar önce yaşadığı gayrimeşru ilişki sonucu dünyaya gelen kızının ölüm haberiyle beraber varlığından yeni haberdar olduğu Ece Öztürk’ün bulmasıdır. Ferit, tüm yolları denemiş ama Ece’nin izini bulamamıştır. Dedesinin son arzusunu yerine getirmek için çırpınan ve çaresiz kalan genç adam, sevgilisi Gonca’nın (Seda Güven) teklifini kabul ettiğinde kendisini büyük bir yalanın içinde bulur. Bu yalanın baş rolünde ise Peri Aslan (Buse Arslan) vardır.

Haberin Devamı

Bir Kore dizisi olan My Girl’ün hikayesinden yola çıkılarak hazırlanan dizinin ilk iki bölüm senaryosu; Fethi Kantarcı, Saygın Delibaş ve Barkın Şenüren’in, devam senaryolar da Verda Pars ve Şeyda Delibaşı’nın kaleminden ekrana yansıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Murat Düzgünoğlu yer alırken yapımcılığını ise Mia Film, Banu Akdeniz üstleniyor.

AŞK YALANI SEVER OYUNCULARI

Buse Aslan

Peri Aslan

Aslan ailesinin gururu, babasının kıymetlisidir. Tek ayaküstünde bin türlü yalan uydurabilen ve her çeşit çıkmaz durumda fikir üretebilen pratik bir zekâya sahiptir. Bu yeteneğini kullanarak hem kendinin hem de ailesinin ekmeğini kazanmanın yolunu her zaman bulur.

Eren Hacısalihoğlu

Ferit Koçoğlu

Ferit Koçoğlu’nun hayattaki tek varlığı, idolü ve değer verdiği kişi dedesi Hüseyin Koçoğlu’dur. Aynı onun gençliğindeki gibi soğuk, ağırbaşlı, sorumluluklarının bilincinde ciddi bir işadamı olup çıkar. O, Koçoğlu ailesinin varisi ve proje çocuğudur.

Arif Erkin

Hüseyin Koçoğlu

Sert mizaçlı, asık suratlı kurallara ve geleneklere bağlı otoriter biridir. Özellikle kendi koyduğu kurallara herkesin bağlı olmasını ister! Hüseyin Koçoğlu’nun adının anıldığı yerde, o içeri girmeden hizaya geçilir. İlerleyen yaşına rağmen, kocamamış bir kurttur o.

Haberin Devamı

Seda Güven

Gonca Yozgatlı

En az Koçoğlu ailesi kadar zengin bir ailenin kızı olan Gonca, Koçoğlu ailesiyle uzun zamandır tanışmaktadır. Ferit ile henüz resmiyete dökülmeyen bir ilişki içindedir. Güzelliği ve her zaman tarz giyimiyle girdiği her mekânda dikkat çeken, zevk sahibi biridir.