Gündem 2000/1 Askerlik yerleri açıklandı! Şubat celbi bedelli, er, yedek subay sınıflandırma sonucu sorgulama

2000/1 Askerlik yerleri açıklandı! Şubat celbi bedelli, er, yedek subay sınıflandırma sonucu sorgulama

24.01.2020 - 13:48 | Son Güncellenme:

Askerlik yerleri açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı resmi Twitter hesabı üzerinden açıklandığı duyurulan Askerlik yerleri yükümlüler tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Sınıflandırma sonuçlarının açıklanmasının ardından askerlik hizmetini yerine getirecek olan vatandaşlar Bedelli, Yedek Subay veya er olarak askerlik hizmetlerini yerine getirecek. Askerlik yapacakları birlik ve kışlaları belli olan adaylar askerlik yerlerinin nasıl sorgulandığını merak ediyor. Şubat celp döneminde silahaltına alınacak olan yükümlüler askerlik yerlerine e-Devlet üzerinden sorgulayabilecek.

2000/1 Askerlik yerleri açıklandı Şubat celbi bedelli, er, yedek subay sınıflandırma sonucu sorgulama

Şubat ayında binlerce kişi silah altına alınacak. Ocak ayından itibaren askerlik yerlerinin ne zaman açıklanacağı merak ediliyordu. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 6 Aralık'ta yaptığı duyuru ile sonuçların 24 Ocak'ta açıklanacağını duyurmuştu. Fakat MSB saat konusunda herhangi bir açıklama yapmamaıştı.

Haberin Devamı

Milli Savunma Bakanlığı son dakika duyurusu yaparak sonuçların açıklandığını belitti.

ASKERLİK YERLERİ AÇIKLANDI!

MSB yaptığı duyuruda "Ocak/şubat/mart 2020'de silahaltına alınacak yedek subay/astsubay, erler ile 2020 yılında bedelli askerlik yapacak yükümlülerin sınıflandırma sonuçları e-Devlet ve askerlik şubesi başkanlıklarından öğrenilebilecektir." diye belirtti.

SONUÇLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

2000/1 Askerlik yerleri açıklandı Şubat celbi bedelli, er, yedek subay sınıflandırma sonucu sorgulama