Gündem Asla Vazgeçmem 54. yeni bölüm fragmanında şok sahneler!

Asla Vazgeçmem 54. yeni bölüm fragmanında şok sahneler!

05.06.2016 - 15:30 | Son Güncellenme:

İlgi ile takip edilen Asla Vazgeçmem izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Asla Vazgeçmem 54. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Reyting rekortmeni Asla Vazgeçmem yeni bölümünde neler olacak? İşte diziyle ilgili son gelişmeler haberimizde...

Asla Vazgeçmem 54. yeni bölüm fragmanında şok sahneler

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi, başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin rol aldığı dizi Asla Vazgeçmem reyting listelerinde üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Yapımcılığını Gold Yapım'ın üstlendiği Asla Vazgeçmem'de bu hafta sürpriz gelişmeler yaşandı. Ayrıntılar haberimizde...

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM 54. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜM ÖZETİ

Nur’un hayatına hızlı bir giriş yapmış olan Fikret, hedefine Yiğit’i koymuş ve bunun için her türlü oyunu oynamaya başlamıştır bile. İlk önce İclal’e yanaşacak, Nur’a karşı onun yanında yer aldığını ispatlamaya çalışacaktır. Bu arada Nur’un Mert’ten haz etmediği şüphesinin Yiğit’in içinde yeşermesine neden olacaktır. aşklarını doyasıya yaşayan Nur ve Yiğit yine bir oyunun içine çekilmektedir. Kardeş olduklarını öğrendikten sonra Yaren’in gösterdiği tepki üzerine evi terk etmeye kalkan Yağmur’u Yiğit durduracak ve iki kız kardeşin arasını düzeltmek için elinden geleni yapacaktır. Fikret’in Fatih’e yaklaşma çabaları, Fatih tarafından net bir şekilde reddedilecektir. Mert’in doğum günü bir takım sürprizlere ve bazıları için ciddi kabuslara gebedir.

Haberin Devamı

Asla Vazgeçmem dizisinin setinde gerginlik

Gold Film’in yapımcılığını yaptığı başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe’nin oynadığı Asla Vazgeçmem dizisinin setinde büyük gerginlik!

Asla Vazgeçmem dizisinde İclal karakterine hayat veren Şafak Pekdemir, iki gündür sete gitmiyor. Oyuncu dizinin yönetmeni Aysun Akyüz’la kavga ettiği gerekçesiyle ekibe tavır aldı. Sette gerginlik sürüyor.

ASLA VAZGEÇMEM KONUSU

Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadın; biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık. Sevda kafesinde çırpınıp duran üç yaralı ruh... Ya kafes onları boğacak... Ya tutsaklığa yalnızca aşk ışık olacak..

ASLA VAZGEÇMEM OYUNCULARI

Tolgahan Sayışman: Yiğit
Amine Gülşe: Nur
Şafak Pekdemir: İclal
Ayşegül Günay: Aygül
Tugay Mercan: Cahit
Yonca Cevher: Nazan
Hülya gülşen: Irmak
Ümit Yesin: Tayyar
Tuğçe Kumral: Elmas
Gözde Mutluer: Yağmur
Taner Rumeli: Fatih

Amine Gülşe kimdir?

(d. 30 Nisan 1993), Türk kökenli, İsveç vatandaşı oyuncu ve manken. 2014 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve finali İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir. Miss Turkey 2014 tacını bir önceki yılın birincisi Rüveyda Öksüz'den alan ve aday numarası 4 olan Gülşe Türkiye'ni Miss World'de temsil edecektir. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, İsveççe ve İspanyolca konuşabilmektedir.[kaynak belirtilmeli] International High School Of The Gothenburg Regione mezunu olan Gülşe üniversite eğitimi almak da istemektedir. 1.78 boyunda ve 55kg olan 90-62-92 vücut ölçülerine sahiptir.