Gündem ATA AÖF sınav sonuçları nasıl sorgulanır? ATA AÖF vize sınavları

ATA AÖF sınav sonuçları nasıl sorgulanır? ATA AÖF vize sınavları

16.12.2020 - 09:05 | Son Güncellenme:

ATA AÖF sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş. Online olarak yapılan ATA AÖF vize sınavlarının sonuçları için gözler gelecek açıklamada. Vize sıanvları 11 Aralık 2020 tarihinde sona ermişti. Sınav soruları ve cevap anahtarları ise 14 Aralık tarihinde yayınlandı. Peki, ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ATA AÖF sınav sonuçları nasıl sorgulanır ATA AÖF vize sınavları

ATA AÖF sınav sonuçları ile ilgili son dakiak gelişmeleri merak ediliyor. Öğrenciler 30 Kasım 11 Aralık tarihleri arasında vize sınavlarına girdi. ATA AÖF vize sınav soruları ve cevap anahtarları ise 14 Aralık 2020 tarihinde erişime açıldı.

Haberin Devamı

Öğrenciler ATA AÖF sınav soruları ve cevap anahtarlarına 15 Aralık 2020 saat 23.59'a kadar soru itirazında bulunabiliyorlar. Peki, sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

11 Aralık'ta sona eren ATA AÖF sınavlarının sonuçları için bekleyiş sürüyor. ATA AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili henüz açıklama yapılmadı. Geçtiğimiz dönemlere bakıldığında sonuçlar bir hafta içerisinde erişime açılmıştı. Sonuçların kısa bir süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

ATA AÖF GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ