Gündem ATA AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı! Sonuç sorgulama

ATA AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı! Sonuç sorgulama

14.09.2020 - 16:34 | Son Güncellenme:

ATA AÖF yaz okulu sınavı 9 Eylül Çarşamba günü gerçekleşti. Aynı gün biten AÖF sonuçları 11 Eylül'de açıklanırken ATA AÖF sonuçları hala açıklanmış değil. Öğrenciler bir an evvel sonuçların ilan edilmesini beklerken haber almak için ATA AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? diye soruyor.

ATA AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı Sonuç sorgulama

ATA AÖF sonuçları için gözler Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde... 9 Eylül'de son bulan sınavın ne zaman açıklanacağı büyük merak konusu... Peki üniversiteden duyuru geldi mi?

Haberin Devamı

ATA AÖF SONUÇLARI AÇIKLANDI

Yaz Okulu Sınavı sonuçlarına obs.atauni.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Sınav sonuçlarına itirazda bulunmak isteyen öğrenciler Öğrenim Yönetim Sistemi’nde (LMS) yer alan “Sonuç İtirazı” butonunu tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarını 15 Eylül 2020 Salı günü saat 23:59'a kadar iletebilirler. Bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden yapılacak.

ATA AÖF SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ

2019-2020 yaz okulu sınavı soruları ve cevap anahtarları yayımlandı,

ATA AÖF'ten yapılan açıklamada "Değerli öğrencimiz, sınav soruları ve cevapları LMS'ye yüklenmiştir. lms3.ataaof.edu.tr adresinde sol menüde yer alan soru itiraz sayfasından sınav sorularını görebilir ve yine bu sayfadan bugün (10 Eylül 2020) saat 23:59'a kadar soru itirazında bulunabilirsiniz." dendi.