Gündem Avlu dizisinin 3. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Avlu dizisinin 3. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

06.04.2018 - 07:30 | Son Güncellenme:

Avlu dizisi yeni başlamasına rağmen izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Hız kesmeden devam eden ve heyecan dolu olaylar yaşanan Avlu dizisinde Deniz, üzerine yıkılan suçlarından altında kalıyor. Avlu 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Avlu dizisinin 3. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

STAR TV'nin yeni dizisi Avlu dün akşam yine nefes kesen bir bölüm ile ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı dizinin 3. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

AVLU 2. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cezaevinde çıkan kargaşa hala devam etmektedir. Kamuoyunun artık bütün ilgisi cezaevinin üzerindedir. Nihal’i bıçakladığı düşünülen Deniz’in ise yalnızca bir şahidi vardır; kanlar içinde hastaneye kaldırılan müdür Nihal. Yaşanan bu olay içerdeki güç dengelerini değiştirecektir. Deniz daha ne olduğunu, nereye geldiğini anlayamadan diğer mahkumlar onun üzerine oyunlar oynamaya başlamıştır bile.

Sosyal medya fenomenleri Avlu’yu beğendi!

Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin başrollerini paylaştığı Avlu, yayına girdiği andan itibaren kısa süre içerisinde Trend Topic listesine girerek üst sıralara yükseldi. 20 binin üzerinde tweet atılan #avlu etiketi geceye damga vurdu.

Haberin Devamı

Müzikler çok beğenildi!

Dizi, Beethoven’ın Ay Işığı Sonatı parçası ile başladı. Deniz ve Hakan arasındaki kavganın üzerine düşürülen klasik müzik seçimi sahnenin etkileyiciliğini daha da artırdı. Devamında Sagopa Kajmer’in Galiba isimli parçasına yer verilen kısım izleyiciler tarafından beğeni ile karşılandı. Müziğin dramatik ögelerin taşıyıcısı olarak kullanıldığı projede Fikret Kızılok’tan Müzeyyen Senar’a pek çok usta ismin parçalarına yer verildi.


Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oyunculuğuna tam not!

3 başarılı kadın oyuncunun karakterlerinin sahiciliği çok beğenildi. Uzun süredir televizyon ekranlarından uzak olan Demet Evgar, Avlu projesi ile ekrana döndü. Cezaevinin iki ağası Azra (Ceren Moray) ve Kudret (Nursel Köse) şimdiden fenomenleşen karakterler olmaya hazır.