Gündem Avlu dizisinin 8. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Avlu dizisinin 8. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

10.05.2018 - 09:54 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Avlu 7. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. Perşembe akşamları ekrana gelen Avlu dizisi 7. yeni bölümde Ecem Alp'in gerçek yüzü ile karşılaştı ve işler iyice ilginç bir hal almaya başladı. Peki Avlu 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Avlu dizisinin 8. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan Avlu 7. yeni bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Perşembe akşamları Star TV ekranında izleyenleri ile buluşan Avlu 7. yeni bölümde Ecem, Alp'in gerçek yüzünü görme fırsatı yakaladı ancak Ecem tanık olduğu bir olay başını fena halde belaya soktu. Peki Avlu 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

AVLU 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ecem, Alp’in Gerçek Yüzü İle Yüzleşiyor

Ecem’in tanık olduğu olay başını büyük belaya sokmuş, Alp’i bambaşka birine dönüştürmüştür. Ecem onunla nasıl başa çıkacağını bilememektedir. Üstelik başa çıkması gereken tek kişi Alp de değildir... Kudret, gözünü karartmış bir halde etrafına dehşet saçmaya başlayıp tüm gözleri tekrar üstüne toplamıştır. Cezaevinde ise tatlı bir anneler günü telaşı devam eder…

Yayın Günü: 10 Mayıs Perşembe
Yayın Saati: 20:00

AVLU 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Avlu 8. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.