Gündem AVM’deki çatışmanın arkasından alacak verecek meselesi çıktı

AVM’deki çatışmanın arkasından alacak verecek meselesi çıktı

13.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

İstanbul Sarıyer’de bulunan Vadi İstanbul AVM’deki bir kafede önceki akşam yaşanan silahlı çatışmanın detayları ortaya çıktı.

AVM’deki çatışmanın arkasından alacak verecek meselesi çıktı

Ferit Zengin İstanbul - Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre; Türkiye’de turist olarak bulunan 2 ayrı gruba mensup 6 Azeri vatandaşı, aralarındaki alacak verecek meselesini çözmek için kafede buluştu. Alacak verecek meselesini konuşan kişilerin görüşmesi sürürken, yanlarında bulunan masaya Azeri ve Gürcü uyruklu 11 kişi gelip oturdu. Tartışmanın yaşandığı masada bulunan kişilerden biri, yan masaya oturanları görünce bir anda ayağa kalkarak silahını çekti ve rastgele ateş etmeye başladı. Bunun üzerine gruptaki başka bir kişi de ateşe karşılık verince çıkan çatışmada, Azerbaycan uyruklu Rafik Aliyev (36), Mahraj Karimov (27), Qulam İbrahimov (24), Azer Amadov (28) ile İran uyruklu Seyyed Ali Rıza Abdullahi (33) ve Türk vatandaşı Fatih Mehmet Kamaç (50) yaralandı.

Haberin Devamı

Vücuduna 8 kurşun isabet eden Rafik Aliyev’in hayati tehlikesi bulunurken, İran uyruklu Abdullahi ile Türk vatandaşı Kamaç’ın olayla ilgilerinin olmadığı belirlendi. Hastanede ifadeleri alınan yaralılardan Amadov ve Karimov gözaltına alınırken, olaya karışan ve lüks araçlarla kaçan 5 kişi aranıyor.