Gündem AVM'ler kaçta kapanıyor, kaçta açılıyor? Tam kapanma döneminde AVM'ler kapanacak mı?

AVM'ler kaçta kapanıyor, kaçta açılıyor? Tam kapanma döneminde AVM'ler kapanacak mı?

27.04.2021 - 16:05 | Son Güncellenme:

AVM'ler kapandı mı? Koronavirüs salgını nedeniyle Ramazan ayının ilk iki haftasında uygulanan kısmı kapanma tedbirleri ile birlikte kısıtlama ve yasaklar artmıştı. 26 Nisan tarihinde yapılan Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan 29 Nisan - 17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak tam kapanmanın detaylarını açıkladı. İçişleri Bakanlığı yayınladığı genelgeye göre AVM'ler tam kapanma sürecinde kapalı mı olacak?

AVMler kaçta kapanıyor, kaçta açılıyor Tam kapanma döneminde AVMler kapanacak mı

AVM'ler kapatılacak mı? Tam kapanma beklentisi ile birlikte AVM'lerin çalışma saatleri de vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, AVM'lerin durumu ne oldu? AVM'ler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte AVM çalışma saatleri...

Haberin Devamı

AVM'LER KAPATILACAK MI?

İstanbul Valisi Şahin; AVM'lerin Ramazan ayında uygulanan kısmi kapanma sürecinde 17.30'da kapandığını duyurmuştu.

Yayımlanan yeni İçişleri Bakanlığı genelgesine göre 29 Nisan saat 19.00'da başlayacak olan tam kapanma döneminde belirtilen üretim, imalat, gıda, temizlik, sağlık gibi alanlarda istisna tutulan kuruluşlar hariç, tüm işyerleri faaliyetlerine ara verecek.

26 Nisan tarihli son Kabine Toplantısında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan 29 Nisan saat 19.00 ile 17 Mayıs saat 05.00 tarihleri arasında tam kapanma uygulanacağını açıkladı. Hafta içi ve hafta sonları uygulanacak olan sokağa çıkma yasağında İçişleri Bakanlığı Genelgesinde muaf olarak belirtilen yerler ve kişiler hariç tüm işletmeler kapalı olacak. İşte İçişleri Bakanlığı tam kapanma genelgesi:

Haberin Devamı

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI TAM KAPANMA GENELGESİ