Gündem Azize dizisinde Asya'yı canlandıran Duygu Sarışın yaşı ve boyu kaç? Duygu Sarışın dizileri

Azize dizisinde Asya'yı canlandıran Duygu Sarışın yaşı ve boyu kaç? Duygu Sarışın dizileri

19.11.2019 - 16:43 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin yeni dizisi Azize bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor. İzleyici tarafından merak edilen Azize dizisinin oyuncu kadrosu ise araştırılıyor. Peki Azize dizisinde Asya karakterini canlandıran Duygu Sarışın kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Azize dizisinde Asyayı canlandıran Duygu Sarışın yaşı ve boyu kaç Duygu Sarışın dizileri

Azize dizisi ilk bölümüyle büyük iz bırakmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve dikkat çeken konusuyla Azize dizisi hakkında arayış sürüyor. Azize dizisinde yer alan başarılı oyuncu Duygu Sarışın, Mafya ailelerinin içindeki tek kadın liderdir ve en gençleridir. Kartal’ın kendini anladığını düşündüğü nadir insanlardandır. Azize-Kartal aşkının engellerinden biridir, adı Asya'dır.

Haberin Devamı

DUYGU SARIŞIN KİMDİR?

24 Kasım 1987 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Öğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünde tamamlayan Sarışın, daha sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü’nde dersler almıştır. Bu eğitimlerinin ardından güzel oyuncunun deneyim kazandığı yer ise İzmir Devlet Tiyatrosu olmuştur.

2011 yılında ise televizyon dünyasına Cennetin Sırları dizisi ile adım atmış; İçerde, İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk gibi diziler de rol almıştır.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin kadrosunda yer almış ve Burcu karakterini canlandırmıştır.

Duygu Sarışın 1.70 boyunda ve 56 kilo ağırlığındadır.