Gündem Baba Candır 28. son bölümünde neler oldu? - İzle

Baba Candır 28. son bölümünde neler oldu? - İzle

29.02.2016 - 15:09 | Son Güncellenme:

Trt ekranlarının sevilen dizisi Baba Candır son bölümü ile dün akşam izleyiciyle buluştu. Heyecan, entrika ve kahkahanın bir arada yaşandığı dizi Baba Candır son bölümünde neler oldu? merak edenler için ayrıntılar haberimizde. İşte Baba Candır son bölümü ve detayları...

Baba Candır 28. son bölümünde neler oldu - İzle

Baba Candır yepyeni bölümleriyle TRT 1 severleri eğlenceli sahnelere tanık etmeye devam ediyor. Sevilen aile dizisinin son bölümü 28 Şubat Pazar akşamı yayınlandı. İşte Baba Candır 28. bölümde yaşananlar! Üç çocuğuna hem babalık, hem annelik hem de "hayat koçluğu" yapmak zorunda kalmış, emektar taş fırın ustası Salih'in başından geçenleri ekrana taşıyan Baba Candır 28. bölümüyle izleyici karşısına çıktı! Bazen neşeli, bazen de hüzünlü olayları anlatan, her hafta yeni bir maceranın yaşandığı Baba Candır'ın son bölümünde yine renkli sahneler vardı. Başlıca rollerde Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Tülay Bursa, Berna Koraltürk, Özgün Karaman, Melis Tüzüngüç, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak, Mehmet Ulay, Mehtap Altunok, Cengiz Tangör, Selda Özbek Orpak, Fırat Albayram ve Ertunç Tuncer'in yer aldığı Baba Candır 28. bölümü 28 Şubat Pazar akşamı saat 20:00'da TRT 1 ekranlarındaydı.

BABA CANDIR SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


BABA CANDIR 28. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Deneyimli isimlerin yanı sıra genç yeteneklerin de kadrosunda yer aldığı Baba Candır'ın 28 Şubat'da ekrana gelen bölümünde; Emrecan evleri yıkılmasın diye dozerin önüne yattı! Çelik ailesi evlerinin yıkımına engel olmak için ellerinden geleni yaptılar. Hislerine kulak veren Ece Haluk'a aşkını itiraf eder ve beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Rüzgar ve Ceylan birlikte çalışmaya başladılar. Rüzgar, Ceylan'ın gizli yeteneklerini keşfeder. Müjde'nin yalanlarını öğrenen Adnan, Müjde'yi evden attı.