Gündem Baba Candır 29. son bölümnde heyecan doruktaydı! - İzle

Baba Candır 29. son bölümnde heyecan doruktaydı! - İzle

05.03.2016 - 08:59 | Son Güncellenme:

Trt ekranlarının eğlenceli dizisi Baba Candır yine yepyeni bir bölüm ile ekrana geldi. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Baba Candır dizisinde sürpriz gelişmeler yaşandı. Baba Candır 29. son bölüm ve detaylar haberimizde..

Baba Candır 29. son bölümnde heyecan doruktaydı - İzle

Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın, senaristliğini ise Tayfun Güneyer’in üstlendiği; Başlıca rollerde Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Tülay Bursa, Berna Koraltürk, Özgün karaman, Melis Tüzüngüç, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak, Mehmet Ulay, Mehtap Altunok, Cengiz Tangör, Selda Özbek Orpak, Fırat Albayram ve Ertunç Tuncer’in yer aldığı ‘Baba Candır’ 29. son bölüm ve detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

BABA CANDIR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

"Müjde'nin Çelik ailesi ile kalmaya başlamasıyla evin içerisindeki düzen bozulur. Kaleyi içten yıkmayı amaçlayan Müjde'nin Emrecan hakkında planları vardır. Ceylan'ı kaybetmek istemeyen Rüzgar ise çarenin Emrecan'ı fethetmek olduğunu anlar. HASAN Başkanın Müge ile boşanmasıyla şirket içindeki dengeler bozulur. Haluk'la arası iyice açılan Ece zor zamanlarında babasına dert yanar. Salih Baba, Haluk ile ciddi bir konuşma yapar."


BABA CANDIR 29. BÖLÜM FRAGMANI