Gündem Baba Candır 31. bölümde neler yaşandı? - izle

Baba Candır 31. bölümde neler yaşandı? - izle

26.03.2016 - 14:51 | Son Güncellenme:

Trt 1 ekranının ilgiyle takip edilen dizisi Baba Candır 31. son bölümde heyecan doruktaydı. Ekrana gelen Baba Candır 31. son bölümde Damla peşindeki alacaklıları atlatıp Nermin ile yüzleşti mi? İşte ayrıntılar...

Baba Candır 31. bölümde neler yaşandı - izle

Ekranların sevilen dizisi Baba Candır son bölümüyle ekrana geldi. Baba Candır 31. bölümde heyecan doruktaydı. TRT 1 ekranlarının en sıcak aile dizisi Baba Candır’da bu hafta neler yaşandı? İşte Baba Candır son bölüm ve ayrıntıları...

Haberin Devamı

BABA CANDIR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TRT 1 ekranlarının en sıcak aile dizisi Baba Candır’da bu hafta; Haluk Salih’in gözüne girebilecek midir? Damla peşindeki alacaklıları atlatıp Nermin ile yüzleşecek midir? Haluk ve Ece iş yerinde ilişkilerini gizleyebilecekler midir? Emrecan ve Ceylan Müjde tarafından kullanıldıklarının farkına varacaklar mıdır?

DAMLA AİLEYİ KARIŞTIRIYOR

TRT 1 ‘in sıcacık aile dizisi “Baba Candır”ın 31. Bölümünde Haluk Nermin’in doğum gününde kendini aileye sevdirmek için türlü türlü şaklabanlıklar yaparken her şeyi eline yüzüne bulaştırır. Doğum günü partisine Levent’in gelmesiyle işler iyice karışır. Salih Levent’e oğlu gibi davranması Ece ve Haluk’un canını sıkar. Damla ülkeye döndüğünü annesinden saklamak için köşe bucak kaçarken Ece’ye yakalanır. Ece Damla’nın döndüğünü Nermin’e söylemek isteyince Damla onu ilişkisini ortaya çıkarmakla tehdit eder. Damla’nın alacakları Salih’in ve ailenin peşine düşerler.

Haberin Devamı

Emrecan ve Ceylan Müjde’nin pastanesinde işe başlar başlamaz kendilerini Müjde’nin sinsi planlarının içinde bulurlar. Haluk’un Ece’yi terfi ettirir. Bu durum Ece’yi rahatsız eder. İş ile aşkı birbirine karıştırmak istemeyen Ece Haluk’tan ilişkilerini gizli tutmalarını rica eder. Ofise gelen beklenmedik ziyaretçi Ece ve Haluk’un bütün planlarını altüst edip, ortalığı birbirine katacaktır.

BABA CANDIR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BABA CANDIR DİZİSİ HAKKINDA

Baba Candır, uzun yıllar önce eşini kaybedince, üç çocuğuna hem babalık hem annelik hem de “hayat koçluğu” yapmak zorunda kalmış, emektar bir yufkacı olan Salih’in başından geçen bazen neşeli, bazen de hüzünlü olayları anlatıyor.

Salih’in üç çocuğu da büyümüş ve hayata atılma yaşına gelmiştir. Salih’in hayattaki tek amacı çocuklarının hem iş hayatında, hem de özel hayatlarında mutlu olduklarını görmektir. Çocuklar ise, artık büyüdükleri için, babalarının sözünü pek dinlemeden, kendi başlarının çaresine kendileri bakmayı, yani hayatı kendi bildikleri gibi yaşamayı tercih etmektedirler. Ancak üç çocuk da henüz kendi evlerine çıkacak kadar yeterli bir ekonomik özgürlüğe kavuşamadıkları için, halen babalarının evinde yaşamaktadırlar. Aslında bu durum Salih’in de işine gelmektedir; çünkü, ne kadar büyümüş olurlarsa olsunlar, babalarının gözünde onlar hala küçük bir çocukturlar ve babalarının ilgisine ve korumasına ihtiyaçları vardır. Baba Candır tüm hızıyla devam ediyor!