Gündem Baba Candır 31. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Baba Candır 31. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

15.03.2016 - 14:43 | Son Güncellenme:

Trt1'de yayınlanan Baba Candır dizisi yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Merakla beklenen Baba Candır yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Peki Baba Candır 31. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Detaylar ve yeni gelişmeler haberimizde...

Baba Candır 31. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın, senaristliğini ise Tayfun Güneyer’in üstlendiği; Başlıca rollerde Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Tülay Bursa, Berna Koraltürk, Özgün Karaman, Melis Tüzüngüç, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak, Mehmet Ulay, Mehtap Altunok, Cengiz Tangör, Selda Özbek Orpak, Fırat Albayram ve Ertunç Tuncer’in yer aldığı ‘Baba Candır’ yeni bölümü ile 20 Mart Pazar akşamı saat 20:00'da TRT 1'de.

Merakla beklenen Baba Candır 31. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Resmi sitede yayınlanır yayınlanmaz haberimizdeki yerini alacaktır.



BABA CANDIR SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Baba Candır'da Haluk ve Salih karşı karşıya...Haluk Ece’ye evlenme teklif eder. Babasının bu evliliği onaylamayacağından korkan Ece, Haluk’u babasının ideal damat olması için eğitir. Haluk türlü türlü numaralarla kendini Salih’e sevdirmeye çalışır. Ceylan Rüzgar ile hazırladıkları albüm için klip çekmek zorundadır. Emrecan ise tüm işleri zorlaştırır. Nermin’in doğum günü için bütün aile sürpriz bir parti düzenler. Partinin asıl sürprizi ise geçmişten gelen misafir olacaktır.