Gündem Baba Candır 31. yeni bölümde neler olacak? - izle

Baba Candır 31. yeni bölümde neler olacak? - izle

23.03.2016 - 13:52 | Son Güncellenme:

TRT1'de yayınlanan Baba Candır dizisinin bu haftaki yeni bölümünde yeni bir oyuncu katılıyor. Evin halası olarak bilinen Nermin'in kızı Baba Candır yeni bölümünde izleyiciyle buluşuyor. Tüm ipuçları ve yeni gelişmeler Baba Candır 31. yeni bölüm fragmanında...

Baba Candır 31. yeni bölümde neler olacak - izle

Ekranların sevilen dizisi Baba Candır yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Baba Candır 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın, senaristliğini ise Tayfun Güneyer’in üstlendiği; Başlıca rollerde Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Tülay Bursa, Berna Koraltürk, Özgün karaman, Melis Tüzüngüç, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak, Mehmet Ulay, Mehtap Altunok, Cengiz Tangör, Selda Özbek Orpak, Fırat Albayram ve Ertunç Tuncer’in yer aldığı ‘Baba Candır’ yeni bölümü ile 27 Mart Pazar akşamı saat 20:00'da Trt1'de.

BABA CANDIR 31. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

Haberin Devamı

BABA CANDIR SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Baba Candır'da Haluk ve Salih karşı karşıya...Haluk Ece’ye evlenme teklif eder. Babasının bu evliliği onaylamayacağından korkan Ece, Haluk’u babasının ideal damat olması için eğitir. Haluk türlü türlü numaralarla kendini Salih’e sevdirmeye çalışır. Ceylan Rüzgar ile hazırladıkları albüm için klip çekmek zorundadır. Emrecan ise tüm işleri zorlaştırır. Nermin’in doğum günü için bütün aile sürpriz bir parti düzenler. Partinin asıl sürprizi ise geçmişten gelen misafir olacaktır.

URAZ KAYGILAROĞLU BABA CANDIR DİZİSİNDEKİ ROLÜ

Baba Candır 31. yeni bölümde neler olacak - izle

Haluk büyük bir inşaat holdingi sahibi olan Hasan’ın 32 yaşındaki oğludur. Yurt dışında okuduğu için babasından yıllarca uzak kalmıştır. Okulu bitince babası onu şirketin yönetim kurulu başkanı yapmış ama baba oğulun ilişkisi patron, çalışan ilişkisinden öteye gidememiştir. Haluk kendini kanıtlayabilmek için çok çalışıyor ama sert ve kontrolcü tavırlarıyla altında çalışanları hayatından bezdiriyordur. Haluk babasının asistanı Ece’ye sinir olmaktadır. Ece’nin babasına kendisinden yakın oluşu ve işinde hızla yükselmesi Haluk’a batıyordur.

Haberin Devamı

BERNA KORALTÜRK BABA CANDIR DİZİSİNDEKİ ROLÜ

Baba Candır 31. yeni bölümde neler olacak - izle

Ece 30 yaşında Türkiye’nin büyük holdinglerinden birinde yönetici asistanlığı yapan genç bir kadındır. Yıllardır aynı şirkette çalışmış, disiplini ve çalışkanlığı sonucu hızla yükselerek holding patronu Hasan’ın sağ kolu olmuştur. Ece iş hayatında yükselebilmek için hayatını işine adayarak özel hayatını bir kenara itmiştir. Bu durum babası Salih’i üzse de Ece hayatından memnundur. Ece’nin tek derdi patronun şımarık oğlu Haluk’tur. Ece patronu Hasan beyi ne kadar seviyorsa oğlundan o kadar nefret ediyordur.

ÖZGÜN KARAMAN BABA CANDIR DİZİSİNDEKİ ROLÜ

Baba Candır 31. yeni bölümde neler olacak - izle

23 yaşındaki Emrecan ailenin en küçük çocuğudur. Tam bir “Problem Çocuktur”. Hayatı boyunca neye elini atsa başarısız olmuş,başı beladan hiç kurtulmamıştır. Yarattığı problemlerin yarısından kıvrak zekası ve sevimliliği ile yırtmış, kalan yarısından ise onu babası Salih kurtarmıştır. Emrecan asi ruhlu ve tembel bir genç olmasına rağmen özünde iyi kalpli ve dürüst biridir. Emrecan’ın hatalı seçimleri ailesinin hep alay konusu olmuştur. Emrecan işsiz geçen iki yılının ardından iş bulup kendisini ailesine kanıtlamak ve özgürlüğünü eline almak istiyordur.