Gündem Baba Candır 34. son bölümünde neler oldu? - izle

Baba Candır 34. son bölümünde neler oldu? - izle

17.04.2016 - 14:39 | Son Güncellenme:

Baba Candır son bölümde Salih Baba kızının Haluk ile sözlendiğini ve bütün ailesinin bunu bildiğini öğrenince tüm ev halkına tirip atar. Heyecanla beklenen Baba Candır 34. son bölüm ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Merakla beklenen Baba Candır 35. yeni bölüm fragmanı ise dün yayınlanan son bölümün hemen ardından ekrana geldi.

Baba Candır 34. son bölümünde neler oldu - izle

Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın, senaristliğini ise Tayfun Güneyer’in üstlendiği; Başlıca rollerde Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Tülay Bursa, Berna Koraltürk, Özgün karaman, Melis Tüzüngüç, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak, Mehmet Ulay, Mehtap Altunok, Cengiz Tangör, Selda Özbek Orpak, Fırat Albayram ve Ertunç Tuncer’in yer aldığı ‘Baba Candır merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Baba Candır 34. son bölümünde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı..

Haberin Devamı

BABA CANDIR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Salih Baba kızının Haluk ile sözlendiğini ve bütün ailesinin bunu bildiğini öğrenince tüm ev halkına tirip atar. Emrecan ve Ceylan’ın evlilik hazırlıkları hızlıca devam etmektedir. Birlikte ev bakan ikili bu süreçte yalnız kalamayacaklardır. Haluk Ece’den özür dilemek için türlü yollar denemektedir; hiç ummadığı bir kişi onu Ece ile bir araya getirecektir. Damla’nın Avustralya’dan gelen misafiri bütün ailede bir kaosa neden olacaktır.

BABA CANDIR 35. YENİ BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

Salih Baba kendisine yalan söyleyen ailesini affedebilecek mi? Ece kendisinden af dileyen Haluk ile barışacak mı? Damla’nın Avustralya’dan gelen gizemli misafiri kim? Bütün bu soruların cevabı “Baba Can’dır”ın 33. son bölümünde yanıt buldu.

Haberin Devamı

BABA CANDIR 34. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BABA CANDIR HAKKINDA

Baba Candır, 'What Happens To My Family' Kore Uyarlamalı TRT 1'de yayınlanan komedi dizisidir. Başrollerinde, Settar Tanrıöğen, Melis Tüzüngüç, Uraz Kaygılaroğlu, Berna Koraltürk ve Özgün Karaman oynuyor. İlk bölümü 2 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00'de TRT 1'de ekrana gelmiştir. Olaylar Ceylan isimli bir kız ve Emrecan isimli bir erkeğin birbirlerine 11 sene önce verdiği bir söz ile başlar. Ancak bu söz Emrecan için çoktan unutulmuştur.

Salih isimli bir yufkacı eşini kaybettikten sonra üç çocuğuna hem babalık hem annelik hem de “hayat koçluğu” yapmak zorunda kalmıştır. Evinde çocuklarıyla ve kardeşiyle birlikte hayatını sürdürmektedir. Çocuklarının adı Emrecan, Egemen, Ece'dir. Emrecan, 12 yaşında Kapadokya kıyısındaki nehirde boğulur ve kendisini kurtaran Ceylan isimli 12 yaşında bir kıza 11 sene sonra Ulus Parkı'nda buluşmak üzere evlenme sözü verir. Egemen, bir doktor olmuştur. Ece, bir şirkette başkanın yönetici asistanıdır.

Yönetmen :Yusuf PİRHASAN

Yapımcı :MF Yapım

Tarih :Her Pazar - 19.55

OYUNCU KADROSU

HALUK-Uraz Kaygılaroğlu

ECE-Berna Koraltürk

EMRECAN-Özgün Karaman

CEYLAN-Melis Tüzüngüç

SALİH-SettarTanrıöğen

EGEMEN-Tolga Pancaroğlu