Gündem Baba Candır 39. son bölümü izleyiciyi ekrana kilitledi! - İzle

Baba Candır 39. son bölümü izleyiciyi ekrana kilitledi! - İzle

22.05.2016 - 10:44 | Son Güncellenme:

Trt1 ekranların sevilen dizisi Baba Candır yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geldi. Merakla beklenen Baba Candır 39. son bölümü izleyiciyi ekrana kilitledi. Aşk, dram, romantik, komedi ve macera dolu sahneleriyle ekrana gelen Baba Candır 39. son bölümü ve detayları haberimizde...

Baba Candır 39. son bölümü izleyiciyi ekrana kilitledi - İzle

Baba Candır'da "aşk adamı inletir dert adamı söyletir" şarkı sözleri sosyal medyaya damga vurdu.Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın, senaristliğini ise Tayfun Güneyer’in üstlendiği başrollerini Settar Tanrıgören, Uraz Kaygılarolğu, Berna Koraltürk'ün yer aldığı Baba Candır 39. son bölümü 22 Mayıs pazar günü saat 20.00 TRT ekranlarında yayınlandı.

Haberin Devamı

Baba Candır 22 Mayıs blümünde sizlerle Özcan Deniz’in Sevdanın Rengi şarkısını tüm ekip seslendiriyor. İşte o şarkı ve sözleri;

Ask adamı inletir dert adamı söyletir
Sayende oldum dertli derdindeyim
Insan kendini unutur yandıkça yanar da kor olur
Atessiz yaktın beni derdindeyim

Sevdanın rengini bulamadım bulamıyorum
Bahtımın karasını silmedim silemiyorum
Sende kaybettim ben öbür yarımı toz bembe baharı
Atessiz yanıyor canım cennetten kovulan melek misali

BABA CANDIR 39. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Baba Candır’ın 39.Bölümünde annesi Bahar ile yüz yüze gelen Haluk bu durumdan hiç memnun olmaz. Bahar’a onu hayatında istemediğini söyler ve Ece’yi arkasından iş çevirmekle suçlayıp terk eder.

Herkes tarafından kandırıldığını düşünen Haluk, kimsenin onu bulamayacağı şehirden uzak bir yere gider. Emrecan Ceylan’ın arkasından Ürgüp’e gelir ve ondan af diler. Ceylan Emrecan’ı affetmek istese de Ceylan’ın dedesi buna izin vermez.

Haberin Devamı

BABA CANDIR 39. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Emrecan’dan Ceylan’a layık olduğunu kanıtlamasını ister. Emrecan Ceylan’ı kazanma yolunda ki ilk sınavını yükseklik korkusuna rağmen uçağa binerek verecektir.

Unutkanlıkları artan Salih herkesten gizli hastaneye gider. Haluk kırsal yaşama uyum sağlayamaz ve ormanda kaybolur. Haluk’a ulaşamayan Ece ve Bahar endişelenirler. Ormanda çıkış yolunu bulamayan Haluk hastalanır ve kendinden geçer.

Haluk ormandan kurtulabilecek mi? Emrecan Ceylan'ın dedesinin testini geçebilecek mi? Salih’in sağlık durumu ne olacak? sorusu Baba Candır 39. son bölümünde yanıt buldu.

Baba Candır’ dizisinin 39. bölümünde, yufkacı Salih rolünü canlandıran Settar Tanrıöğen, bir gazete kupürü okuyarak bu Zirvenin özünü ve önemini kızıyla paylaşıyor…

Dizide yufkacı Salih iç savaş sırasında Suriye’nin çektiği acılara üzülüyor. Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki-moon'un girişimiyle, gerçekleştirilecek olan Dünya İnsani Zirvesinde bu acılara, bu drama duyarlı olunması ve çözüm bulunmasını diliyor ve bu dileğini de kızıyla paylaşıyor. Salih, savaşın bitmesi temennisinde bulunuyor.

Dizi senaryosuna sosyal sorumluluk mesajı ekleyerek, barış temennisini ekranlara dizi içeriği ile getiren TRT, zirvenin resmi yayın kanalı ve yayıncı paydaşı olarak diğer kanallarında da tanıtım filmleri, kamu spotları ve değişik kuşak programlarıyla Zirveye, yönelik bilgilendirmeler yapacağını duyurdu.

TRT Haber ve TRT WORLD başta olmak üzere zirve boyunca canlı yayınlar yapılarak ve konuklar alınarak Türkiye ve dünya kamuoyunda farkındalık oluşturulmaya çalışılacak. Baba Candır’ın yanı sıra 'Yeşil Deniz' ve 25 Mayıs Çarşamba ekrana gelecek 'Diriliş Ertuğrul' dizilerinde senaryo değişikliğiyle insani sorunlara ve zirveye dikkat çekilecek.

Dünya İnsani Zirvesi’ne 125’in üzerinde ülkeden, yaklaşık 5 bin kişinin katılımı beklenirken, birçok devlet adamının yanı sıra, uluslararası kuruluşlar, STK’lar, iş dünyası ve krizden etkilenen bazı topluluklardan temsilciler de iştirak edecek.

Haberin Devamı

BABA CANDIR DİZİSİ HAKKINDA

Baba Candır, uzun yıllar önce eşini kaybedince, üç çocuğuna hem babalık hem annelik hem de “hayat koçluğu” yapmak zorunda kalmış, emektar bir yufkacı olan Salih’in başından geçen bazen neşeli, bazen de hüzünlü olayları anlatıyor.

Haberin Devamı

Salih’in üç çocuğu da büyümüş ve hayata atılma yaşına gelmiştir. Salih’in hayattaki tek amacı çocuklarının hem iş hayatında, hem de özel hayatlarında mutlu olduklarını görmektir. Çocuklar ise, artık büyüdükleri için, babalarının sözünü pek dinlemeden, kendi başlarının çaresine kendileri bakmayı, yani hayatı kendi bildikleri gibi yaşamayı tercih etmektedirler. Ancak üç çocuk da henüz kendi evlerine çıkacak kadar yeterli bir ekonomik özgürlüğe kavuşamadıkları için, halen babalarının evinde yaşamaktadırlar. Aslında bu durum Salih’in de işine gelmektedir; çünkü, ne kadar büyümüş olurlarsa olsunlar, babalarının gözünde onlar hala küçük bir çocukturlar ve babalarının ilgisine ve korumasına ihtiyaçları vardır. Baba Candır tüm hızıyla devam ediyor!

OYUNCU KADROSU

HALUK-Uraz Kaygılaroğlu

ECE-Berna Koraltürk

EMRECAN-Özgün Karaman

CEYLAN-Melis Tüzüngüç

SALİH-SettarTanrıöğen

EGEMEN-Tolga Pancaroğlu