Gündem Baba Candır 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Baba Candır 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

23.05.2016 - 11:03 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi Baba Candır yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Baba Candır 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Komedi tadındaki romantik aşk sahneleriyle herkesin beğenisini kazanan Baba Candır dizisi 40. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar haberimizde...

Baba Candır 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Yapımcılığını MF yapım üstlenlendiği, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın, senaristliğini ise Tayfun Güneyer’in üstlendiği; Başlıca rollerde Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Tülay Bursa, Berna Koraltürk, Özgün karaman, Melis Tüzüngüç, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak, Mehmet Ulay, Mehtap Altunok, Cengiz Tangör, Selda Özbek Orpak, Fırat Albayram ve Ertunç Tuncer’in yer aldığı Baba Candır 40. yeni bölümü ile 29 Mayıs 2016 Pazar akşamı saat 20:00'da Trt1'de.

Haberin Devamı

BABA CANDIR 40. BÖLÜM FRAGMANI

BABA CANDIR 39. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Baba Candır’ın 39.Bölümünde annesi Bahar ile yüz yüze gelen Haluk bu durumdan hiç memnun olmaz. Bahar’a onu hayatında istemediğini söyler ve Ece’yi arkasından iş çevirmekle suçlayıp terk eder.

Herkes tarafından kandırıldığını düşünen Haluk, kimsenin onu bulamayacağı şehirden uzak bir yere gider. Emrecan Ceylan’ın arkasından Ürgüp’e gelir ve ondan af diler. Ceylan Emrecan’ı affetmek istese de Ceylan’ın dedesi buna izin vermez.

BABA CANDIR 39. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Emrecan’dan Ceylan’a layık olduğunu kanıtlamasını ister. Emrecan Ceylan’ı kazanma yolunda ki ilk sınavını yükseklik korkusuna rağmen uçağa binerek verecektir.

Haberin Devamı

Unutkanlıkları artan Salih herkesten gizli hastaneye gider. Haluk kırsal yaşama uyum sağlayamaz ve ormanda kaybolur. Haluk’a ulaşamayan Ece ve Bahar endişelenirler. Ormanda çıkış yolunu bulamayan Haluk hastalanır ve kendinden geçer.

Haluk ormandan kurtulabilecek mi? Emrecan Ceylan'ın dedesinin testini geçebilecek mi? Salih’in sağlık durumu ne olacak? sorusu Baba Candır 39. son bölümünde yanıt buldu.

BABA CANDIR OYUNCULARI

Settar Tanrıöğen
Melis Tüzüngüç
Özgün Karaman
Ertunç Tuncer
Tülay Bursa
Berna Koraltürk
Uraz Kaygılaroğlu
Tolga Pancaroğlu
Dila Bayrak
Fırat Albayram