Gündem Babalar Günü ne zaman? Babalar Günü 2018

Babalar Günü ne zaman? Babalar Günü 2018

04.06.2018 - 10:27 | Son Güncellenme:

Babalar Günü için heyecan başladı. Her yıl düzenli olarak Haziran ayında kutlanan Babalar Günü bu yıl ayın kaçında kutlanacak? İşte sabırsızlıkla araştırılan 2018 Babalar Günü tarihi...

Babalar Günü ne zaman Babalar Günü 2018

Yılın en anlamlı günlerinden biri olan Babalar Günü için arayış başladı. Milyonları harekete geçiren Babalar Günü mesajları ve hediyeleri de çok aranıyor. İşte 2018 yılının Babalar Günü tarihi...

Haberin Devamı

BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN?

Tüm dünyada kutlanan Babalar Günü için heyecan dorukta. Her yıl Haziran ayının 3. haftasında kutlanan Babalar Günü bu yıl 17 Haziran 2018 tarihinde kutlanacak.

BABALAR GÜNÜ HEDİYELERİ

Son zamanlarda kişiye özel hediyeler dikkat çekmekte. Fotoğraflarla hazırlanan özel tasarım hediyeler seneler boyu saklanacak ve bu özel günü hep akıllarda tutacak cinsten. Babalar Günü‘nde babanın çocuklarıyla bir fotoğrafından dergi kapağı yaptırarak ona büyük bir sürpriz yapabilirsiniz.

İlk defa Babalar Günü‘nü kutlayacaklara esprili baskılı bir t-shirt armağan edebilirsiniz. Yeni doğan bebeğe de yine aynı tarz bir body ile baba oğul- baba kız bir takım hediye alabilirsiniz. Ya da Babalar Günü‘nde babanızın en sevdiği bir filmin posterine resmiyle bir montaj yaptırtıp ona etkileyici bir hediye alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Babanız maceraperest ruhlu ise size akrobasi uçuşunu öneriyoruz. Dünyaca ünlü bir pilot ile havada taklalar atarak İstanbul semalarında son derece heyecanlı bir gün yaşamasını sağlayabilirsiniz. Her sene aldığınız gömlek, kravat gibi giyim eşyaları artık sizin için sıradan bir hediye ise bu ürünleri nakışlatarak babanızın adına özel mesajlı bir hale getirtebilirsiniz.

Babalar Günü‘nde babanıza güzel ve farklı bir hediye almak için öncelikle onun nelerden hoşlandığını, günlük hayatını düşünün. Kullanışlı bir hediye olsun derseniz iş hayatında ya da günlük hayatta işine yarayacak bir hediyeyi Babalar Günü‘nde babanız için seçebilirsiniz.

BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Her zaman benim için var olduğunu ve her düştüğümde beni kaldıran ilk kişinin sen olacağını biliyorum babacığım. İyi ki varsın, babalar günün kutlu olsun.

Sana ayrılan bugün de seni ne kadar çok sevdiğimi bilmeni istedim. Babalar gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum.

Sana, senin benim için verdiğin emeklerin karşılığını verebilmem imkansız. Fakat hayat boyu bunun için çalışacağımı bilmelisin canım babam. Seni çk seviyorum, babalar günün kutlu olsun.

Babanın erdemleri çocukların servetidir. Bize büyük bir servet bıraktığın için teşekkür ederiz babacığım. Babalar günün kutlu olsun.

Haberin Devamı

Bana kendimi her zaman en değerli insanmış gibi hissettiren canım babam, babalar günün kutlu olsun.

Sen bizim ulu çınarımız, sen bizim bitmez tükenmez umutlarımız, sen bizim can babamızsınız. Bu özel günde ellerinden öpüyor, babalar gününü kutluyoruz.