Gündem Babam ve Ailesi 12. bölüm fragmanında Kadir ve Nilgün bir plan peşinde!

Babam ve Ailesi 12. bölüm fragmanında Kadir ve Nilgün bir plan peşinde!

01.12.2016 - 10:13 | Son Güncellenme:

Babam ve Ailesi 12. yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Babam ve Ailesi 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Babam ve Ailesi dizisinde bu hafta Kadir ve Nilgün, Kemal'i hapishaneden kurtarabilmek için büyük bir koz oynuyorlar.

Babam ve Ailesi 12. bölüm fragmanında Kadir ve Nilgün bir plan peşinde

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği, başrollerini ise Ayça Bingöl, Sercan Badur, Ceyda Düvenci ve Bülent İnal‘ın paylaştığı Babam ve Ailesi, yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Heyecanla beklenen Babam ve Ailesi 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Babam ve Ailesi yeni bölümde, Kadir ve Nilgün, Kemal'i hapishaneden kurtarabilmek için büyük bir koz oynuyorlar. Yönetmenliğini Nihat Durak'ın üstlendiği, senaryosunu ise Onur Uğraş ve Murat Uyurkulak kaleme aldığı Babam ve Ailesi 12. yeni bölümü ile 5 Aralık Pazartesi saat 20.00'de Kanal D'de!

BABAM VE AİLESİ 12. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Babam ve Ailesi son bölümde Kadir'i, yeni iş yerinde bir sürpriz beklemektedir. Hasret, Tarık'la yeniden karşılaşır. Tarık, Hasret'e iş teklif eder. Hasret, tam her şey yoluna giriyor diye düşünmeye başlamıştır ki kötü bir sürprizle karşılaşır. Üstelik yardımına hiç ummayacağı insanlar koşacaktır.

Nilgün, Ahmet'ten şirkette olanlar ve Kemal'in üzerine görünenlerle ilgili yardım ister. Bu esnada Fadıl'la Macide'nin ortaklığı iyiden iyiye pekişir. Ahmet, kimsenin ummadığı sırlara ulaşır.

GENEL KONU:

İstanbul’da karısı Suzan ve çocukları Çiçek ve Mert’le görkemli bir hayat süren Kemal İpekçi camiada tanınmış bir isimdir. İş adamı Kemal’in oğlu Mert’in başından geçen bir olay sonrası bir ailesi olduğu daha ortaya çıkar. Kimselerin bilmediği aile Adana’da yaşamaktadır. Kemal gözlerden uzak yaşadığı ikili hayatla açığa çıkar. Adana’da yaşayan gençlik aşkı Nilgün ikizleri ile birlikte yaşamaktadır. Kemal’in açığa çıkan gerçeklerinden sonra yarım kalan aşkına ve çocuklarına sahip çıkmak adına savaşması gerekecektir.