GündemBabasının arazisinde baygın bulunan İsa, hayatını kaybetti!

Babasının arazisinde baygın bulunan İsa, hayatını kaybetti!

06.05.2021 - 13:38 | Son Güncellenme:

İzmir’de, babasına ait arazide baygın bulunan İsa Kabaağaç (14), sağlık görevlilerince hastaneye götürülmek istenirken ambulansta yaşamını yitirdi. Kabaağaç'ın ölüm nedeni, otopsi sonucu belli olacak.

Babasının arazisinde baygın bulunan İsa, hayatını kaybetti

Bergama Anadolu İmam Hatip Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi olan İsa Kabaağaç, dün, babası Şerafettin Kabaağaç'a ait arazide komşular tarafından baygın bulundu.

Haberin Devamı

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Kabaağaç'ı Kınık Devlet Hastanesi'ne götürmek üzere hemen ambulansa aldı. Kabaağaç, hastane yolunda sağlık görevlilerinin tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Kesici ve delici alet ya da yara izine rastlanılmayan İsa Kabaağaç'ın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler