Gündem Bağcılar'da doktoru darbeden saldırganın ifadesi ortaya çıktı

Bağcılar'da doktoru darbeden saldırganın ifadesi ortaya çıktı

21.12.2022 - 15:34 | Son Güncellenme:

Bağcılar'da Aile Sağlığı Merkezi'nde doktor Mahmut Doğan'ı darbeden saldırgan Yasin İşler, 'Basit yaralama' suçundan tutuklandı. Doktor Mahmut Doğan'ı darbettiği gerekçesiyle tutuklanan saldırgan Yasin İşler'in ifadesi ortaya çıktı.

Bağcılar Çınar Mahallesi'ndeki Aile Sağlığı Merkezi'nde doktor Mahmut Doğan’a yumruk ve tekmelerle saldıran Yasin İşler, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yakalanmıştı.

Haberin Devamı

Gözaltına alınan saldırgan, Bağcılar Asayiş Büro Amirliğindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün Bakırköy Adalet Sarayı’na getirildi. Adliyede ilk olarak savcıya ifade veren saldırgan tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hâkimliği’ne sevk edildi. Hâkimlik, Yasin İşler'in ‘Basit yaralama’ suçundan tutuklanmasına karar verdi.

Yasin İşler hakimlikte verdiği ifadede, "Lavabo ihtiyacımı gidermek için sağlık ocağına girdim. Lavaboda sigara içmedim, ihtiyacımı giderdim. Çıkınca da doktorla karşılaştım. Bana tuvalete girmek için izin alman gerektiğini söyledi. Ben de özür dileyerek, çıkışa yöneldim. Ancak beni takip etti ve çıkışta aramızda bir arbede yaşandı. Olay istemeden bu noktaya geldi" dedi.

Haberin Devamı

Hakimlik saldırganın 'Basit yaralama' suçundan tutuklanmasına karar verdi. Şüpheli, cezaevine götürülmek üzere adliyeden çıkarıldığı sırada, gazetecilerin 'Neden doktora saldırdınız?' sorusuna, 'Kendisi saldırdı’ karşılığını verdi.