Gündem Bakan Ersoy ABD’li oyuncu Elizabeth Banks’ı kabul etti

Bakan Ersoy ABD’li oyuncu Elizabeth Banks’ı kabul etti

05.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ABD’li sinema yıldızı ve yönetmen Elizabeth Banks’ı, Çırağan Sarayı’nda kabul etti.

Bakan Ersoy ABD’li oyuncu Elizabeth Banks’ı kabul etti

Yaklaşık yarım saat süren kabulde, ünlü aktris ve yönetmen Banks ile eşi ve “Charlie’nin Melekleri” serisinin yeni filmi “Charlie’s Angels-Silver Cloud” filminin de yapımcılarından Max Handelman ve diğer yapımcılar, Matt Hirsch, Elizabeth Cantillion, filme ilişkin Bakan Ersoy’a bilgi verdi.

Haberin Devamı

Bakan Ersoy da Banks’ı Türkiye’de ağırlamaktan ve yeni filmin çekim mekanlarından biri olarak Türkiye’yi tercih etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ersoy, Banks’a Türkiye’nin sadece İstanbul’dan ibaret olmadığını, mutlaka Anadolu’yu da gezmesi gerektiğini söyledi.

‘İstanbul inanılmaz’

ABD’li aktris Elizabeth Banks da Türkiye’ye gelirken, Türk Hava Yolları’nın ikramlarından başlamak üzere çok etkilendiğini dile getirerek, “İstanbul çok hoş bir yer. İnanılmaz bir şehir” ifadelerini kullandı. Banks, filmin bazı sahnelerini Fas’ta çekmeyi düşündüklerini ancak daha sonra hem modern yüzü hem de tarihi dokusu sebebiyle Türkiye’yi tercih ettiklerini söyledi.

Görüşmenin ardından Bakan Mehmet Nuri Ersoy ve eşi Pervin Ersoy, Banks ile beraberindekilere Çırağan Sarayı’nın boğaz manzaralı merdivenlerinden İstanbul’u gösterdi ve konuklarıyla fotoğraf çektirdi.

Haberin Devamı

Yıldızlar gelecek

Açlık Oyunları, Örümcek Adam serileri gibi birçok filmde oynayan Elizabeth Banks’ın yöneteceği “Charlie’nin Melekleri” filminin yeni serisinin başrolünde, Banks’ın yanı sıra Naomi Scott ve Kristen Stewart yer alacak.

Filmin gelecek yıl kasım ayında gösterime girmesi bekleniyor. l İSTANBUL AA