Gündem Bana Sevmeyi Anlat 9. bölümde Alper ve Leyla arasında romantik anlar!

Bana Sevmeyi Anlat 9. bölümde Alper ve Leyla arasında romantik anlar!

25.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ay Yapım imzalı dizi Bana Sevmeyi Anlat 9. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Bana Sevmeyi Anlat dizisi yeni bölümde Alper ve Leyla arasında yaşanan romantik anlar'ın seyri bir anda değişiyor. Bana Sevmeyi Anlat 9. yeni bölüm fragmanları ile Cuma akşamı ekrana geliyor.

Bana Sevmeyi Anlat 9. bölümde Alper ve Leyla arasında romantik anlar

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Bana Sevmeyi Anlat dizisinin başrollerinde Seda Bakan, Kadir Doğulu, Mustafa Üstündağ yer alıyor. Bana Sevmeyi Anlat 9. yeni bölüm fragmaında Leyla ve Alper arasında yaşanan romantik anlar yayınlanacak olan yeni bölüme damga vuracak. Haşmet'in yeni hamlesi ne olacak? Bana Sevmeyi Anlat 9. yeni bölüm fragmanları ile 28 Ekim Cuma akşamı ekrana geliyor

Haberin Devamı

BANA SEVMEYİ ANLAT SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Alper’in Leyla’yı öpmesiyle taşlar yerinden oynar; artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Alper ve Leyla duygularıyla hesaplaşırken, olan bitenden haberdar olan Canan’ın hesabı başkadır. Haşmet, yaşananlardan habersiz Leyla ile ilgili gelecek planlarına başlar. Engin’in sürpriz bir hamlesi Alper’in Leyla ile ilgili kararı üzerinde etkili olur. Gel gitler yaşayan Alper ve Leyla ise farkında olmadan Canan’ın oyununa dahil olmuşlardır.

BANA SEVMEYİ ANLAT 9. BÖLÜM FRAGMANI

BANA SEVMEYİ ANLAT CANNES’DA!

Ay Yapım’ın sevilen dizisi Bana Sevmeyi Anlat, dünyanın en prestijli televizyon fuarı MIPCOM ile dünyaya açıldı. MIPCOM 2016 için Cannes’a giden dizinin başrol oyuncuları Kadir Doğulu ve Seda Bakan, yabancı basının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Haberin Devamı

BANA SEVMEYİ ANLAT 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Fox ekranlarından izleyiciyle buluşan Bana Sevmeyi Anlat dizisinin başrol oyuncuları Kadir Doğulu ve Seda Bakan, geçtiğimiz gün dünya televizyon sektörü için büyük önem taşıyan MIPCOM fuarına katıldı. On beş bin kişinin katılımcı olarak hazır bulunduğu, dünya televizyon endüstrisinin vitrini olarak adlandırılan fuar alanında dünya medyasıyla buluşan Kadir Doğulu ve Seda Bakan röportajların ardından basına birlikte poz verdi. Türk dizilerinin dünyada giderek daha fazla ilgi görmesinin kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirten Kadir Doğulu ve Seda Bakan, Cannes’da bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler. İkili, Salı gecesi Fox’un düzenlediği partiye katıldıktan sonra Cannes’a veda etti.