Gündem Bankalar saat kaçta açılıyor/kapanıyor? 23-24 Nisan tarihlerinde bankalar açık olacak mı?

Bankalar saat kaçta açılıyor/kapanıyor? 23-24 Nisan tarihlerinde bankalar açık olacak mı?

22.04.2020 - 11:15 | Son Güncellenme:

Bankaların çalışma saatleri vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. 23 Nisan'da başlayacak dört günlük sokağa çıkma yasağı süresince bankaların hizmet verip vemeyeceği vatandaşlar tarafından araştırma konusu olurken bankaların sokağa çıkma yasağının olmadığı günlerdeki çalışma saatleri de vatandaşlar tarafından sıkça araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Bankalar saat kaçta açılıyor/kapanıyor? İşte Banka çalışma saatleri...

Bankalar saat kaçta açılıyor/kapanıyor 23-24 Nisan tarihlerinde bankalar açık olacak mı

Bankaların çaılışma saatleri vatandaşlar tarafından sıkça araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bankalar corona virüs süresi öncesinde olduğu gibi normal süreçtede işlemlerine aynı saatler arasında devam ediyor. 09:00'da açılan bankalar 12:30'da öğle arasına girdikten sonra 13:30'dan sonra yeniden müşteri kabul etmeye başlıyor. Bu süreç 17:00'de sonlandırılıyor. Corona virüs tedbirleri kapsamında banka içerisinde belirlenen sayıdan fazla müşteri içeri alınmazken bazı bankaların girişlerin ateş ölçümü de yapılıyor. İşte Vakıfbank, Ziraaat Bankası ve Halkbank çalışma saatleri...

Haberin Devamı

ZİRAAT BANKASI ÇALIŞMA SAATLERİ 2020

Ziraat Bankası çalışma saatleri 09:00-17:00 olarak belirlendi.TBB'nden bankalara gönderilen tavsiye kararında yeni mesai saati 09:00-17:00 arası olarak belirlendi.Ziraat Bankası olarak, geçmişte olduğu gibi günümüzde de Türkiye'nin bankacılık sektörünü şekillendirmeye devam ediyoruz.ATM'lerimiz, İnternet Şubemiz, Çağrı Merkezimiz, Telefon ve Mobil Bankacılığımız ve diğer kanallarımızla da her zaman müşterilerimizin yanındayız.Yurt dışında da büyümeyi hedefleyen, hâlihazırda dünyanın birçok ülkesinde yer alan hizmet noktalarıyla en geniş uluslararası hizmet ağına sahip Türk Bankasıyız.Geniş Ürün ve Hizmet AğıGeniş ürün yelpazemiz ile ödeme sistemleri, kredi, mevduat ve yatırım alanlarında müşterilerimize hizmet veriyoruz. En uygun ürün ve hizmetleri, en uygun vade ve fiyat seçenekleri ile sunuyoruz.Dönemsel olarak hazırladığımız promosyon ve kampanyalar ile avantajlı koşullarla müşterilerimize destek sağlıyoruz.Zengin ürün ve hizmet çeşitliliğimiz, iştiraklerimizle oluşturduğumuz sinerjik yapılanma, rakipsiz pazar bilgimiz ve tecrübemiz, insan kaynağımız ve güçlü mali yapımız ile Bankamızın sürekli büyüme sürecinde ihtiyaç duyduğu enerji ve motivasyonu kesintisiz olarak sağlıyoruz. ​​​​​​​Ziraat Bankası olarak, geçmişte olduğu gibi günümüzde de Türkiye'nin bankacılık sektörünü şekillendirmeye devam ediyoruz.​​​​​​​​​

Haberin Devamı

HALKBANK ÇALIŞMA SAATLERİ 2020

Halkbank çalışma saatleri 09:00-17:00 olarak belirlendi.TBB'nden bankalara gönderilen tavsiye kararında yeni mesai saati 09:00-17:00 arası olarak belirlendi.Bankanın TL nakdi kredilerindeki artış yüzde 28,6 oldu.Halkbank aktif büyüklüğünü 457 milyar TL’ye taşıdı.Türk Lirası’nı destekleyen ürünlere ağırlık vererek 2019 yılında bilanço kalitesini koruyan Halkbank, toplam kredilerini 2018 yılsonuna göre yüzde 16,7 artışla 399 milyar TL'ye yükseltti. TL cinsinden nakdi kredilerdeki artış miktarı yüzde 28,6 olarak gerçekleşen Banka'nın aktif büyüklüğü ise; aynı dönemde yüzde 20,8 artışla 457 milyar TL oldu. Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, “Finansal kaynaklarımızı yurtiçindeki piyasa ihtiyaçlarına en uygun çözümleri üretmek için etkin şekilde kullandığımız bir yılı daha geride bıraktık. 2020 yılında yeni bir başarı hikâyesinin parçası olmak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

VAKIFBANK ÇALIŞMA SAATLERİ 2020

Vakıfbank çalışma saatleri 09:00-17:00 olarak belirlendi.TBB'nden bankalara gönderilen tavsiye kararında yeni mesai saati 09:00-17:00 arası olarak belirlendi.Kökleri yüzlerce yıllık vakıf kültürüne dayanan VakıfBank, 66’ncı kuruluş yıl dönümünü,salgın nedeniyle dijital platformlar üzerinden kutladı. 20 bin VakıfBank çalışanına videomesajla seslenen VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, “Bir araya gelip yeniyaşımızın coşkusunu yaşayamasak da bu zor günleri el birliğiyle atlatacağız. 83 milyonomuz omuza verip bu salgının etkilerini birlikte bertaraf edeceğiz” dedi.

23-24 NİSAN TARİHLERİNDE BANKALAR AÇIK OLACAK MI?

23 Nisan'ın resmi tatil olması nedeniyle 81 ildeki banka şubeleri kapalı olacak. Türkiye Bankalar Birliği tarafından yapılan açıklamada 31 ilde 24 Nisan tarihinde bankaların kapalı olacağı duyuruldu.

Haberin Devamı

24 Nisan Cuma günü banka şubeleri kapalı olacak

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), İçişleri Bakanlığı'nın sokağa çıkma kısıtlaması kararına istinaden 31 ilde 24 Nisan Cuma günü banka şubelerinin kapalı olacağını duyurdu.

TBB'den, sokağa çıkma kısıtlaması getirilen illerdeki banka şubelerine ilişkin karar hakkında yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İçişleri Bakanlığı'nın 21 Nisan 2020 tarihli sokağa çıkma kısıtlaması kararına istinaden 31 ilde 24 Nisan Cuma günü banka şubeleri kapalı olacaktır. Bu çerçevede, kısıtlama kapsamındaki 31 ilde yerleşik olan ve edimlerinin yerine getirilmesinin son günü 24 Nisan 2020 olan müşterilere, her türlü bankacılık işlemlerini ve edimlerini şube dışı kanalları kullanarak yerine getirilmesinin hatırlatılması veya müşterilerin edimlerinin 27 Nisan 2020'ye ötelenmesi hususlarında üyelerimize tavsiyede bulunulmasına karar verilmiştir."