Gündem Banu Parlak adliyeden koşarak uzaklaştı! İşte ifadesi

Banu Parlak adliyeden koşarak uzaklaştı! İşte ifadesi

23.11.2023 - 12:44 | Son Güncellenme:

Dilan Polat ile yaşadığı polemikle gündeme gelen sosyal medya fenomeni Banu Parlak gözaltına alınmıştı. Serbest bırakılan Parlak adliyeden koşarak uzaklaştı. Öte yandan Banu Parlak'ın ifadesi de ortaya çıktı.

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, ruhsatlı olduğunu söylediği tabanca ile çektiği videoyu sosyal medyada paylaşması üzerine gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Parlak'ın evinde yapılan aramada bir adet ruhsatsız tabanca ile 9 adet fişek bulundu.

ÇEKTİĞİ VİDEO BAŞINA BELA OLDU

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, ruhsatlı olduğunu iddia ettiği tabanca ile çektiği videoyu sosyal medya hesabında paylaşınca Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatıldı. Parlak, soruşturma kapsamında Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Beylikdüzü'ndeki evinde gözaltına alındı. Parlak'ın evinde yapılan aramada bir adet ruhsatsız tabanca ile 9 adet fişek ele geçirildi.

Banu Parlak adliyeden koşarak uzaklaştı İşte ifadesi

EMNİYETTE SORGUYA ALINDI

Parlak, çektiği videoda silahın ruhsatlı olduğunu belirtmiş, "Benimde; araba, ev gibi değilde böyle meraklarım var. Ne yapalım yani. Çok bekledim bu günü. Ruhsatlı bu arada kimse bilmesin, kimseyi de silaha özendirmiyorum. Herkesin bir hobisi var arkadaş, her gün deli gibi film izliyorlar değil mi? Mafya babaları havada uçuşuyor. Bizim öyle bir şeyimiz yok yani. Şu an içi bile boş. Seviyoruz" yeni demişti. Parlak, emniyetteki işlemlerinin ardından Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

Haberin Devamı

Banu Parlak adliyeden koşarak uzaklaştı İşte ifadesi

ADLİYEDEN KOŞARAK UZAKLAŞTI

Savcılık, Parlak'ı adli kontrol şartıyla serbest bırakılması talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk etti. Serbest bırakılan Parlak adliyeden koşarak uzaklaştı.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Sosyal medya mecraları üzerinden silahlı paylaşımı yaptığı gerekçesi ile dün akşam gözaltına alınan Banu Parlak isimli şüphelinin polise verdiği ifadeler ortaya çıktı.

Bugün çıkarıldığı savcılık tarafından ‘yurtdışı çıkış yasağı’ ve ‘adli kontrol şartıyla’ serbest bırakılan ünlü fenomenin polise verdiği ifadelerine ulaşıldı. Sosyal medya mecraları üzerinden silahlı paylaşımı yaptığı gerekçesi ile dün akşam gözaltına alınan Banu Parlak emniyette “Başakşehir ilçesindeki güzellik merkezim 2 kez kurşunlandı. Bu sebepten ötürü can güvenliğimi sağlamak amacıyla silah temin etmeye karar verdim. Ruhsat işlemleri uzun sürünce internet üzerinden tanımadığım birinden 120 bin liraya silahı satın aldım” şeklinde ifade verdi.

Tabancayı iş yerindeki çekmecesine koyduğunu anlatan Parlak, “Daha sonra da bu tabancayı evime götürdüm. Bu silahı üzerime alıp taşımadım evimde tanıdım. Videoda görülen silah ise işyerime gelen bir erkek müşterime aitti. 1 buçuk sene önce sosyal medya hesabım için espri maiyetinde çektiğim bir videoydu. Silah gerçek değil, o yüzden alıp video çektim. Yaşanan son olaylardan sonra beni zor durumda bırakmak için sanki yeni paylaşmışım gibi servis ediyorlar” diye ifade verdiği öğrenildi.