Gündem Baraj dizisi konusu nedir? Baraj dizisi nerede çekiliyor, oyuncuları kimler? İşte oyuncu kadrosu

Baraj dizisi konusu nedir? Baraj dizisi nerede çekiliyor, oyuncuları kimler? İşte oyuncu kadrosu

24.03.2020 - 21:49 | Son Güncellenme:

FOX TV'nin yeni dizileri arasında yer alan Baraj, bu akşam ilk bölümüyle bir kez daha ekranlara geliyor. Başrollerinde Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük gibi oyuncuları yer aldığı Baraj dizisi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki heyecanla araştırılan Baraj dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor ve Baraj dizisi oyuncuları kimler?

Baraj dizisi konusu nedir Baraj dizisi nerede çekiliyor, oyuncuları kimler İşte oyuncu kadrosu

Baraj dizisi 1. bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. 1977 yapımlı Baraj filminin dizi uyarlaması olarak ekrana gelecek olan dizinin ilk bölüm fragmanları yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelecek olan dizide Baraj inşaatında çalışan ve geçirdiği bir kaza nedeniyle içine kapanık bir tavır takından Nedim'in internet üzerinden Nehir ile konuşması ile hikaye başlar. Nehir'in fotoğrafını gören ve ondan çok etkilenen Nedim kendi fotoğrafı yerine İstanbul'dan inşaata sürgün gönderilen Tarık'ın fotoğrafını gönderir. Nehir, Tarık'ın fotoğrafını beğenince işler bir anda karışır. Baraj dizisi konusu ve oyuncu kadrosunda sizler için derledik.

Haberin Devamı

BARAJ DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Feyyaz Duman (Nazım)

Biran Damla Yılmaz (Nehir)

Burak Yörük (Tarık)

Sumru Yavrucuk (Zerrin)

İman Casablanca (Zahra)

BARAJ DİZİSİ KONUSU

1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı “Baraj” isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak olan yapımda Nazım’ın (Feyyaz Duman), internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir’le (Biran Damla Yılmaz) tanışma hikayesi konu alınıyor. Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir’in fotoğrafını göndermesiyle değişir. Nehir’in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir’in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı Nazım, baraj inşaatına İstanbul’un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık’ın (Burak Yörük) fotoğrafını gönderir. Nehir’in fotoğraftaki Tarık’ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştıracaktır...

Haberin Devamı

BARAJ DİZİSİ 1. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

‘BARAJ’ dizisi; üç farklı insanın kendi yalanları ile duyguları arasında sıkışıp kaldıkları büyük bir aşkı anlatacak.

Hikâye; bir baraj inşaatında çalışan sert, disiplinli ve yalnız ustabaşı Nazım ile başlar. Nazım; geçmişinde yaşadığı bir olaydan dolayı yüzünün yarısı ciddi derece yaralanmış içine kapanık biridir. İnsanlarla iletişim kurmaktan kaçınır. Bir internet sitesinden yüzünü hiç görmediği Nehir ile yazışmaktadır. Onunla yazışmak yalnızlığını unutturmuştur. Bir gün Nehir kendi fotoğrafını Nazım’a gönderir. Nehir, genç ve çok güzel bir kadındır. Nazım, yüzündeki yaradan dolayı kendi fotoğrafını göndermeye çekinir. Ama Nehir ısrarcıdır. Nazım onunla yazışmayı ve hissettirdiklerini kaybetmek istemez. Anlık bir kararla İstanbul’un şaşalı hayatından baraj inşaatına sürgün gönderilmiş yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık’ın fotoğrafını gönderir.

Nehir, Tarık’ı çok beğenir ve yanına geleceğini yazar. Nazım hiç anlaşamadığı ukala ve kendini beğenmiş Tarık’tan birkaç günlüğüne yerine geçmesini ve Nehir gidene kadar durumu idare etmesini ister. Tarık bunu yapacaktır. Ama karşılığında Nazım’dan istediği şey Nazım için işleri iyice karıştıracaktır. Üstelik Nehir’in de büyük bir sırrı vardır. Nehir bir dolandırıcıdır.