Gündem Barışmak istemeyen eski karısını öldürdü

Barışmak istemeyen eski karısını öldürdü

09.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bir yıl önce boşandığı eşini, yeniden barışma teklifini reddettiği için otomatik av tüfeğiyle öldüren Tunay G. kayınvalidesini de yaraladı aynı silahla intihara teşebbüs etti

Barışmak istemeyen  eski karısını öldürdü

Muğla’nın Ortaca ilçesinde yaşayan 45 yaşındaki Tunay G. bir yıl önce boşandığı ve tekrar barışma teklifini reddeden eski eşi 44 yaşındaki Hasret Akdoğan’ı otomatik av tüfeğiyle sırtından vurarak öldürdü. Kayınvalidesi 69 yaşındaki Sabia Baydan’ı göğsünden ağır yaralayan Tunay G. aynı silahla intihara teşebbüs etti. Boynundan yaralı Tunay G. ile göğsü ve elleri parçalanan kayınvalide hastanede tedaviye alındı.

Haberin Devamı

Tunay G. şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle bir yıl önce 2 kızının annesi Hasret Akdoğan’dan boşandı. Çocuklardan biri kendisinde, diğeri eski eşinde kaldı. Akdoğan, boşanmalarının ardından annesi Sabia Baydan’ın evine yerleşti.

Azrail seraya geldi

Barışmak istemeyen  eski karısını öldürdü

Çiftçilik yapan ve gayrimenkullerinin kirasıyla geçinen Akdoğan ve Baydan, dün Cumhuriyet Mahallesi 310 Sokak’taki serada çalışmaya gitti. Marmaris’te taksicilik yapan ve eski eşiyle tekrar barışmak istediği belirtilen Tunay G. seraya geldi. Barışma teklifi reddedilince öfkeden çılgına dönen Tunay G. eski eşi ve annesine yanında getirdiği otomatik av tüfeğiyle ateş açtı. Sırtından vurulan Hasret Akdoğan, kanlar içinde yerde kaldı. Akdoğan’ın annesi Sabia Baydan ise göğsünden ve ellerinden yaralandı. Silah sesini duyan vatandaşlar durumu, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Haberin Devamı

Seraya gelen sağlık ekiplerinin müdahale etmesini bir süre engelleyen Tunay G. polisin gelmesiyle boynuna dayadığı tüfeğin tetiğini çekti. Yaralanan koca hastaneye kaldırıldı. Kalbinin durduğu belirlenen yaralı Hasret Akdoğan, yapılan müdahaleyle hayata döndürüldü. Ancak talihsiz kadın kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı..

Olayı haber alarak hastaneye koşan anne-kızın yakınları gözyaşını tutamadı, sinir krizi geçirdi. Polis, hastanede geniş güvenlik önlemi aldı. Savcılık ise olay yeri inceleme ekipleri ile beraber serada incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Koruma istemiş

Hasret Akdoğan’ın eski eşinin barışma teklifini kabul etmediği için kendisini ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle koruma talebinde bulunduğu öğrenildi. Emniyet yetkilileri, koruma başvurusu sonrası gerekli işlemlerin yapılıp adliyeye gönderildiği, mahkemeden dosyanın karara bağlanmasının beklendiği bilgisini verdi.

Yazarlar