Gündem Bartın 1 Kasım 2015 seçim sonuçları

Bartın 1 Kasım 2015 seçim sonuçları

01.11.2015 - 00:45 | Son Güncellenme:

Bartın seçim sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. 7 Haziran'da yapılan son seçimlerde Bartın'da Ak Parti birinci parti olmuştu. Peki bu tablo 1 Kasım'da değişti mi?

Bartın 1 Kasım 2015 seçim sonuçları

7 Haziran'da yapılan seçimin sonuçlarına göre hiçbir siyasi parti tek başına iktidar olabilmek için gerekli olan 276 sandalye sayısına ulaşamamış, koalisyon görüşmelerinden de sonuç çıkmayınca yeniden seçime gitme kararı alınmıştı.

BARTIN SEÇİM SONUÇLARI

Haberin Devamı

1 Kasım 2015 genel seçimleri öncesinde yapılan 7 Haziran 2015 seçimlerinde bölgede Ak Parti %41,45 , Cumhuriyet Halk Partisi %30,53 , Milliyetçi Hareket Partisi %18,2 ve Halkların Demokratik Partisi %1,24 oy oranları ile Bartın ilinde en çok oy oranına sahip partiler olmuştu.

SEÇİM SONUÇLARI SAYFAMIZDA NELER VAR?

Yüksek Seçim kurulunun seçim sonuçları ile ilgili yayın yasağını kaldırmasının ardından "Seçim sonuçları" ilk kez milliyet.com.tr'de. Üstelik yorumlarınızı ekleyerek seçim sonuçlarıyla ilgili değerlendirmelere katkıda bulunabileceksiniz. Peki milliyet.com.tr seçim sonuçları sayfasında var?

Partilerin aldıkları oy oranları, o anki duruma göre çıkarttığı milletvekili sayısı, barajı geçenler geçemeyenler, geçtiğimiz genel seçimlere göre oy kaybedenler, oylarını artıranlar grafiklerle gösterildi.İl il seçim sonuçları, ilçelerde son durum bir tık ötede istediğiniz an kolayca ulaşacağınız şekilde sayfamızda. Seçime dair tüm sıcak gelişmeler, son dakika haberleri, siyasi partilerden yansımalar saniye saniye duyuruldu.

Haberin Devamı

Yurt dışından gelen toplam oyların partilere göre dağılımı, her ülkede hatta her sandıkta hangi partiye kaç oy çıktığı yine sayfalarımızda olacak. TV'lerde illerdeki durumun uzun uzun anlatıldığı sürelerde milliyet.com.tr'den istediğiniz ili, ilçeyi, ülkeyi, genel durumu ister bilgisayarınızdan, ister tabletinizden ister cep telefonunuzdan giriş yapabiliyorsunuz.