Gündem Bayram Şenocak kimdir? AK Parti MKYK üyesi Bayram Şenocak biyografisi

Bayram Şenocak kimdir? AK Parti MKYK üyesi Bayram Şenocak biyografisi

24.03.2021 - 16:29 | Son Güncellenme:

Bayram Şenocak kimdir? AK Parti MKYK üye listesinin açıklanması ile birlikte listede yer alan isimlerden birisi olan Bayram Şenocak ile ilgili aramalar hız kazandı. Bayram Şenocak 2018 yılında AK Parti İstanbul İl Başkanlığı görevine geçmişti. Görevini devredeceğini açıklayan Bayram Şenocak kimdir?

Bayram Şenocak kimdir AK Parti MKYK üyesi Bayram Şenocak biyografisi

Bayram Şenocak biyografisi araştırılıyor. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı görevinde olan Bayram Şenocak MKYK üyelerinin açıklanmasının ardından merak edilmeye başlandı. İşte Bayram Şenocak'ın biyografisi.

Haberin Devamı

BAYRAM ŞENOCAK KİMDİR?

Bayram Şenocak, 1978 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. İlkokul eğitimine İstanbul'da devam ederek orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamlayarak mezun oldu.

Şenocak, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın birçok biriminde görev üstlendi.

Evli ve 2 çocuk babası olan Şenocak aynı zamanda MÜSİAD yönetiminde de yer aldı.

BAŞKA BİR İSME DEVREDECEK

2018 yılında AK Parti İstanbul İl başkanlığı görevine seçilen Bayram Şenocak, 24 Şubat tarihinde yapılacak yeni kongrede görevi başka bir isme devredeceğini açıklamıştı.

Bayram Şenocak'ın açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

"Bizim kongrelerimiz her zaman bir bayram havası, bir bayrak yarışıdır. 9 Şubat 2018 tarihinde Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle atandığım, 6 Mayıs 2018 tarihinde yapılan 6. Olağan İl Kongresi'nde delegelerimizin teveccühü ile seçildiğim AK Parti İstanbul İl Başkanlığı görevimi 7. Olağan Kongremizde başka bir dava arkadaşıma devredeceğimi tüm kamuoyuna saygıyla duyururum."

Haberin Devamı

"Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Büyük ve Güçlü Türkiye hedeflerimiz; 2023, 2053 ve 2071 ideallerimiz doğrultusunda her zaman olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Biz pazara kadar değil, mezara kadar Liderimizin ve davamızın yanındayız."