Gündem BAYRAM HANGİ GÜN? Bayram tatili kaç gün oldu? 5-6 Mayıs bayram tatiline eklendi mi?

BAYRAM HANGİ GÜN? Bayram tatili kaç gün oldu? 5-6 Mayıs bayram tatiline eklendi mi?

01.05.2022 - 09:29 | Son Güncellenme:

Bayram tatili kaç gün oldu sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu ay içerisinde gerçekleştirilen Kabine Toplantısında ele alınması beklenen bayram tatili hakkında toplantının ardından bir açıklama yapılmadı. Peki Bayram tatili 9 gün oldu mu, kaç gün yapılacak?

BAYRAM HANGİ GÜN Bayram tatili kaç gün oldu 5-6 Mayıs bayram tatiline eklendi mi

Bayram tatili hakkında araştırmalar sürüyor. Mübarek Ramazan ayının son günleri içerisindeyiz. Bayrama kavuşmamıza son iki gün kaldı. 1 Mayıs Pazar, Ramazan Bayramı'nın arefe günü eda edilecek. Ramazan ayının son gününde mezarlıklar ziyaret edilecek dualar yapılıp son iftarın ardından bayram çoşkusu yaşanacak. Peki Bayram tatili kaç gün oldu? 5-6 Mayıs Bayram tatiline eklendi mi?

Haberin Devamı

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN 9 GÜN OLDU MU?

Bayram tatili Cuma mesai bitiminin ardından resmen başladı. 5-6 Mayıs'ın tatil edilmesi halinde 9 güne uzayacak olan bayram tatili hakkında bir açıklama yapılmazken hafta sonu ile birleşen bayram tatili bu yıl 5 gün olarak yapılacak

1 Mayıs Pazar günü Arefe

2 Mayıs Pazartesi Ramazan Bayramı'nın 2. günü

3 Mayıs Salı Ramazan Bayramının 3. günü

4 Mayıs Çarşamba Ramazan Bayramının 4. günü olarak eda edilecek. 5-6 Mayıs tarihleri arasında yıllık izin alan vatandaşlar tatillerini diğer hafta sonu ile birleştirip 9 günlük tatil yapabilecek. Aksi takdirde bayramın son günü olan Çarşamba günü geri dönüş seyahatleri başlayacak.