Gündem Bayram ziyareti için annesine gitti, kayıp olduğunu öğrendi

Bayram ziyareti için annesine gitti, kayıp olduğunu öğrendi

13.04.2024 - 12:34 | Son Güncellenme:

Hatay'da yaşayan Nurcan Demir‘den haber alamayan evladı, bayram ziyareti için geldiği evde annesini bulamayınca kayıp başvurusunda bulundu.

Bayram ziyareti için annesine gitti, kayıp olduğunu öğrendi

Erzin ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan 51 yaşındaki Nurcan Demir’i ziyarete gelen 21 yaşındaki oğlu Batıkan Arapoğlu, karakola giderek durumu polis ekiplerine bildirdi.

Haberin Devamı

Bir süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenilen pilates eğitmeni kadını bulmak için çalışma başlatıldı. Annesiyle en son bir buçuk ay önce telefonla görüşen Arapoğlu, bayram ziyareti için geldiği anne evinde şimdiyse gelecek umutlu haberi bekliyor.

EN SON GÖRÜLDÜĞÜ YER

Annesini psikolojik sorunlarının olduğunu ifade eden oğlu Batıkan Arapoğlu, “1 aydır hiç aramıyordu. Genelde aradığı zaman kendi numarasından aramıyordu. Başkalarının numaralarından arıyordu. Annemin psikolojik rahatsızlığı vardı. Bayram izninde buraya geldim. Annemi görmek için Erzin’e geldiğimde uzun süredir olmadığını öğrendim. Emniyet'e başvurdum, savcılık kararıyla kapısını açtırdım. Annem Erzin’de pilates eğitmenliği yapıyordu ve tek yaşıyordu. Dedemin ölüm maaşıyla geçiniyordu. Kimliğini evde bulduk ama ehliyet kartı yanında taşıyor. En son Dörtyol’da göründü. Babama başının belada şeklinde konuşmuş. Emniyet'e başvurduk. Erzin’de akrabası yok bu yüzden 'Dörtyol’a gidiyorum' demiş. Nereye gittiğini bilmiyoruz, en son Cuma günü saat 11.00 ile 13.00 arasında görülmüş. Ondan sonra ne gören var ne duyan var” dedi.