Gündem Behzat Uygur'dan duygusal sözler!

Behzat Uygur'dan duygusal sözler!

11.12.2015 - 16:26 | Son Güncellenme:

Emre Saygı’nın Periscope’tan canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu Behzat Uygur oldu.

Behzat Uygurdan duygusal sözler

Periscope takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularını cevaplayan Behzat Uygur, kimi zaman duygusal anların yaşandığı programda samimi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fırsatım Olsa Babamla Yeniden Sahneye Çıkmayı İsterdim

‘Marko Paşa’ adlı tiyatro oyunun turnesine devam eden Behzat Uygur, 2013 yılında hayatını kaybeden babası usta tiyatro oyuncusu Nejat Uygur ile ilgili yöneltilen sorulara “ Her çıktığım turnede babamı daha da çok özlüyorum. Her sahneye çıktığım da keşke Nejat Baba’yla bir oyun oynayabilseydim diyorum. Süheyl ile hala daha Anadolu’da ki sahnelere çıktığımızda babamın o kokusu burnumuzun direğini sızlatır. Birisi gelse; son kez babanı 2 saat görme fırsatı bulacaksın dese, tek bir şey yapmak isterim. Seyircinin karşısına bir kez daha çıkıp birlikte tiyatro oyunu oynamak tek isteğim olur. Çünkü hem ben hem de seyirci çok mutlu olur’ dedi.

Sosyal Medyayı Kullanmayı Seviyorum

Haberin Devamı

Sosyal medyayı kullanmayı ve içinde yer almayı sevdiğini belirten Behzat Uygur “ Sosyal medyanın içinde olmanın gerektiğine inanıyorum. Sosyal medyanın farklı mecralarından insanlarla iletişime geçebilmek güzel oluyor. Genç insanlar bir şeyler soruyor, yada ben onlara soru sorup anında cevap alabiliyorum. Oğlum Nejat’ta Vine’da tanınan çocuk. Kimi zaman birlikte Vine çekip paylaşıyoruz. Bunun dışında sinema filmi çekiyor. Diğer oğlum Behzat’ta sosyal medya kullanmayı seviyor. İçin de olmak keyifli’ şeklinde konuştu.