Gündem Bekçilik mülakat sonuçları açıklandı mı? Atamalar hangi tarihte?

Bekçilik mülakat sonuçları açıklandı mı? Atamalar hangi tarihte?

14.12.2019 - 20:18 | Son Güncellenme:

2019/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği mülakatlarına katılan bekçi adayları, mülakat sonuçları için meraklanıyor. Bekçi olmaya hak kazanan adaylar kimler? 2020 Yılına girmemize az bir zaman kala bekçilik mülakat sonuçları için heyecan artıyor. Peki bekçilik mülakat sonuçları açıklandı mı?

Bekçilik mülakat sonuçları açıklandı mı Atamalar hangi tarihte

Yeni yılda bekçi olmak isteyenlerin katılım sağladığı Bekçilik sınavları geride kaldı. 2019 Yılı içerisinde bekçilik yazılı sınavı ve bekçilik sözlü sınavına katılan adaylardan başarılı olanlar mülakatlara girdi. Peki bekçilik mülakat sonuçları açıklandı mı? Bekçi adaylarının merakla araştırdığı o yanıt haberimizde...

Haberin Devamı

BEKÇİLİK MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

2019/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği mülakat sonuçları henüz açıklanmadı. Bekçilik sonuçları açıklandığında haberimizde yer vereceğiz.

BEKÇİ ATAMALARI NASIL OLACAK?

1. Yapılan sınavda başarılı olup, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olanların; ilgili Emniyet Müdürlüğüne bağlı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Sağlık Kurulu Raporları aldırılmak üzere hastaneye sevkleri yapılacaktır.

2. Sağlık şartları bakımından Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine girmeye elverişli olduğu anlaşılanlar aday memur olarak atanacaktır. Ataması yapılanlardan, feragat edenler ile geçerli bir mazereti olmaksızın kanuni süresi (ilan tarihinden itibaren 15 iş günü) içerisinde görevine başlamayanların atamaları ise iptal edilecektir.

Haberin Devamı

3. Ataması yapılan aday memurlar arasından feragat edenler ile kanuni süreler içerisinde göreve başlamayanların yerine, her il ve ilçe kontenjanı için ayrı ayrı düzenlenen yedek listesinin başından başlanarak sırası ile yedek aday çağrılacaktır.