Gündem Bekçilik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Atamalar yeni yılda mı olacak?

Bekçilik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Atamalar yeni yılda mı olacak?

30.12.2019 - 10:33 | Son Güncellenme:

2019 Yılının 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği mülakat sonuçları için heyecan günden güne artıyor. 2019 Yılının son günlerinde merak konusu olan Bekçilik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Bekçilik atamaları yeni yılda mı olacak? Peki sabırsızlıkla beklenen bekçilik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bekçilik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak Atamalar yeni yılda mı olacak

Yapılan sınavda başarılı olup, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olanların; ilgili Emniyet Müdürlüğüne bağlı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Sağlık Kurulu Raporları aldırılmak üzere hastaneye sevkleri yapılacaktır. Sağlık şartları bakımından Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine girmeye elverişli olduğu anlaşılanlar aday memur olarak atanacaktır. Kanuni bir mazereti olmaksızın süresinde başvurmayanlar veya istenilen belgeleri süresinde ibraz etmeyenler ile güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumsuz olan, gerekli sağlık şartlarını taşımayan veya ataması yapılan aday memurlar arasından kanuni süreler (ilan tarihinden itibaren 15 iş günü) içerisinde göreve başlamayan ya da aday memurluktan istifa eden veya herhangi bir sebeple ayrılanların atamaları ise iptal edilerek her il ve ilçe kontenjanı için ayrı ayrı düzenlenen yedek listesinin başından başlanarak sırası ile yedek aday çağrılacaktır.

Haberin Devamı

BEKÇİLİK MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2019/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği mülakat sonuçları henüz açıklanmadı. Bekçilik mülakat sonuçları açıklandığında haberimizin içeriğinden bilgi alabilirsiniz.