Gündem Ben Bilmem Eşim Bilir son bölümde arabayı kim kazandı-izle

Ben Bilmem Eşim Bilir son bölümde arabayı kim kazandı-izle

27.04.2015 - 15:01 | Son Güncellenme:

Ben Bilmem Eşim Bilir'de dün akşam sürpriz ünlüler vardı. İlker Ayrık'ın sunumu ile Ben Bilmem Eşim Bilir'de yarışan ünlü çiftlerden hangisi arabayı aldı? İşte Ben Bilmem Eşim Bilir son bölüm ve ilgili son detaylar..

Ben Bilmem Eşim Bilir son bölümde arabayı kim kazandı-izle

Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu özel bölümünde Murat-Hande Başoğlu, Levent Nayman-Elif Güvendik Nayman, Yeliz Akkaya Fakıoğlu- Emre Fakıoğlu, Derya Beşerler-Birol Namoğlu çiftleri yarıştı.

Haberin Devamı

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

"Ben Bilmem Eşim Bilir" bayanların eşlerine tenis topu yapıştıracakları oyun “12'den Vur Beni” ile başlayacak.Beyler eşlerinin attıkları topları karşılamaya çalışırken şekilden şekle girecekler.

İkinci oyun “Uçan Damacana”da kendilerini minderin üzerine atarak oynayan beyler uçan adam olacaklar. Oyunda yeni birde rekora imza atılacak.

Üçüncü oyun “Matkap” bayanların ilk oyunu olacak. Bayanların daha önce matkap ile iş yapmadıklarını söylemelerine rağmen sergiledikleri performans beyleri şaşırtacak.

Dördüncü oyun “Para Yağmuru” ise bayanları nefes nefese bırakacak.

“Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu özel bölümünde Murat-Hande Başoğlu, Levent Nayman-Elif Güvendik Nayman, Yeliz Akkaya Fakıoğlu- Emre Fakıoğlu, Derya Beşerler-Birol Namoğlu çiftleri yarıştı. Final etabında “Çapraz Basket” oyununun galibi Murat-Hande Başoğlu son model otomobilin sahibi oldu.

Haberin Devamı

Ben Bilmem Eşim Bilir son bölümde arabayı kim kazandı-izle