Gündem Beni Affet 932. yeni bölümde Eylül’ün son durumu! - izle

Beni Affet 932. yeni bölümde Eylül’ün son durumu! - izle

10.03.2016 - 10:00 | Son Güncellenme:

Star'da dün akşam yepyeni bir bölüm ile ekrana gelen Beni Affet dizisi hafta içi her gün kaldığı yerden devam ediyor. Heyecanın dorukta olduğu yeni bölümü ile Beni Affet 932. bölüm ile izleyiciyle buluştu. Olayların ardı arkası kesilmeyen Beni Affet 932. bölümü özeti haberimizde...

Beni Affet 932. yeni bölümde Eylül’ün son durumu - izle

Star TV'nin efsana dizisi Beni Affet 932. bölümü dün yayınlandı. İzleyicinin gözü yeni bölümde. Heyecanla beklenen Beni Affet 933. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacaktır.

Haberin Devamı

BENİ AFFET 932. BÖLÜM ÖZETİ

Kızını yanına alarak, Yusuf’a çare olması için öncelikle bebeğin tahlillerini yaptıran Kemal, çıkan sonuçlar karşısında nasıl bir şüpheye kapılır? Planın suya düşmesine sinirlenen eski sevgili, İnci’den hesap sorar. Kader ile ilgili gerçeği öğrenen Neriman, bu hassas konuyu bile kurcalamaktan hiç rahatsızlık duymaz.

Ameliyata alınan Eylül’ün sağlık durumu ciddiyetini korurken, doktorlar olabilecek her türlü sonuca karşı hazırlıklı olmaları konusunda aileyi uyarır. Kızının durumuna perişan olan ve Sedat’ın tabancasını alan Aziz, Suat’ın peşine düşer. Reyhan’ın babası Erol’un kızı hakkında yaptığı planlar, insanın kanını donduracak cinstendir.

Yayın Günü : 14 Mart PAZARTESİ
Yayın Saati : 17.00

Haberin Devamı

BENİ AFFET 932. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLA

BENİ AFFET 931. BÖLÜMÜ KAÇIRANLAR İÇİN ÖZET

Kemal Tekin ile buluşmayı planlarken, aniden ortaya çıkan gelişme tüm planı değiştirecektir. Kemal sonunda bebeğine kavuşsa da İnci ortalardan kaybolmayı başarmıştır. Kader’in önceden adam öldürme suçundan hapishanede kaldığını öğrenen Neriman’ın eline büyük bir koz geçmiştir.

Eylül’ü öldürmekten başka çaresi kalmayan Hasret, Ahmet ile işbirliği yapar. Ancak olay yerine gelen Cüneyt’in suni teneffüsü ile hayata dönen Eylül’ün sağlığı yeniden tehlikeye girer. Reyhan’ın aniden kaybolup gitmesine anlam veremeyen Murat, onu bulmak zorundadır.