Gündem Beni Affet yeni bölümünde neler olacak? - İzle

Beni Affet yeni bölümünde neler olacak? - İzle

11.01.2016 - 10:58 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin vazgeçilmez dizisi Beni Affet 890. yeni bölümü ile bugün izleyiciyle buluşacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan Beni Affet son bölümünde Feride Cüneyt’i affetmemişti! Beni Affet yeni bölümünde ise neler olacağı merak konusu oldu. İşte yeni gelişme ve son bölümünden detaylar...

Beni Affet yeni bölümünde neler olacak - İzle

Türkiye ’nin en çok izlenen günlük dizisi Beni Affet 888. yeni bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Başrollerini Mert Altınışık, Gaye Turgut Evin, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz, Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Zeynep Yasa, Ötüken Hürmüzlü’nün paylaştığı Beni Affet dizisi hafta içi hergün saat 17:00'da Star Tv'de.

Haberin Devamı

Feride’yi evde bekleyen büyük şok!
Birlik olan Kemal ve Bahar, Demir’e renk vermeden, İnci ve bebeğine ulaşmaya çalışırlar. Demir’in direktifleri doğrultusunda hareket eden İnci ise yurtdışında yaşayan ablası Şebnem’le bağlantıya geçer.

Aziz ve Eylül’ün karşısına çıkmak için sabırsızlanan Feride, eve geldiği sırada kendisini bekleyen manzara karşısında adeta şoka uğrar. Feride’nin yardımına koşan kişi yine Cüneyt olur. Evde yaşanılan sıkıntılardan bunalan Hasret ve Solmaz bir süreliğine Adana’ya gitmeye karar verirler.

Yayın Günü : 12 Ocak Salı
Yayın Saati : 17.00


BENİ AFFET SON BÖLÜMÜ - TIKLA İZLE