Gündem ‘Beni serbest bırakın burayı silip süpürürüm’

‘Beni serbest bırakın burayı silip süpürürüm’

18.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) medya yapılanmasına ilişkin 13 sanığın “darbeye teşebbüs” suçundan yargılandığı davaya İstanbul 25. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi.

‘Beni serbest bırakın burayı silip süpürürüm’

Duruşmada savunma yapan Atilla Taş, “Bütün bu davaların boşuna olmadığını anlayabiliyorum. Darbeyle devlete, hükümete kastedilmiştir sonuçta. Bütün şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de saygı ve minnetle anıyorum. Benim tek anlayamadığım, bu işlerle ne alakam olduğudur. O gece darbe gerçekleşse belki bu mahkemeyi, hakimi, savcıları bile bulamayacaktım. Tutuklanacağım da kesindi zaten” dedi.

Haberin Devamı

Zaman zaman gözyaşı döken Taş, yıllarca ‘Ham Çökelek’ ile tanındığını belirterek, “Ama o şöhret bana hiçbir zaman hayır getirmedi. Yaptığım şarkılar nedeniyle herkes beni salak bir adam, orasını burasını sallayan bir adam sanıyor. Hiçbir zaman eğitimimle ön plana çıkmadım ben” diye konuştu.

Suçsuz olduğunu söyleyen Taş, “Beni bırakın, çok yattım ben. Şerefsizim kaçmayacağım. Duruşmalarda mahkemeye en başta ben geleceğim en başta silip süpüreceğim buraları” diyerek savunmasını sonlandırdı.